Ja mám taký zvláštny vzťah k cigaretám keď ma niekto ponúkne, zapálim si kľudne... ale inak nefajčím vôbec. Sám si cigarety kúpim v priemere fakt možno raz za rok. Ako chutia mi, ale nechýbajú keď ich nemám.
Fuj, hnusny smrad vymrdany. Nedokazal by som chodil s partnerom ktory fajci. Ja som to uz obmedzil minimalne, ale ked si vypijem tak fajcim. Ale verim, ze do par mesiacov budem cisty.
chvilu som fajcila, potom som si uvedomila, ze to ma viac nevyhod ako vyhod a uz nefajcim vobec
ale odkedy som prestala, tak mi cigaretovy dym strasne smrdi
zaujimave plno ludi dalo že nefajčí, ale idem po vonku a každý behá s cigaretou, na výške rovnako tak plno ludí ide ťahať a vyfukovať dym... Kde sakra žijete ?
nechcem sa nikoho dotknut ale pre mna je fajcenie asi jedna z najvacsich sprostosti na svete.
proste clovek si dobrovolne a za peniaze nici zdravie a nie len svoje, ale aj zdravie inych.
nemam rada ak niekto v mojom okoli fajci, mne to smrdi a skodi mi to, ak by to nicilo zdravie len tomu cloveku, to by som neriesila, pokial to nie je niekto, na kom mi zalezi.
v poslednej dobe ten dym nemôžem ani vystáť a pritom tak pred rokom a pol som si príležitostne aj ja dala, keď mi niekto ponúkol .. ale tak som rada, že to je takto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale odkedy som prestala, tak mi cigaretovy dym strasne smrdi
@2 z toho "a ty?" raz dostanem mŕtvicu, vážne.
proste clovek si dobrovolne a za peniaze nici zdravie a nie len svoje, ale aj zdravie inych.
nemam rada ak niekto v mojom okoli fajci, mne to smrdi a skodi mi to, ak by to nicilo zdravie len tomu cloveku, to by som neriesila, pokial to nie je niekto, na kom mi zalezi.