Prepáčte, ale vie mi niekto povedať, prečo si niektorí z tejto komunity ľudí myslia, že na Birdz-i im budú radiť, ako sa dostať k drogám? A výraz ,,legálne drogy,, ma vie rozosmiať.
Ked su prachy Camelky 100ky ,ked niesu prachy marsky.Toto je normálna odpoved.A nie to vaše moralizovanie.Na čo to je dobre decku nepomožete ,jemu sa už pravdepodobne nedá ,ale..čo ja viem..chodte si čítat.
Ak uz by si moc chcel si zohnat nejaku drogu tak travu mas najlepsiu a je to milion krat zdravsie ako nejaky vyjebany crazy shop co tu niekdo pisal. A ak niekdo chce tak si zozenie.
Vcesku je povolene mat pri sebe pol gramu ale nvm ci to neni len na predpis lekara lebo sa vyuziva aj v zdravotnictve. Kazdy kdo neskusil nevie osobne je to najlepsia "droga" aka len exustune. Neda sa na nu namotat je ti z nej strasne dobre pust si k tomu hudbu a ides
A ete ma napadlo najlepsie z legalnych drog je asi nejaky ten tabacik. šnupaci je onicom lebo sa dava nosom ale skus si dat yuvaci tabak to je parada zozen si vodnu fajku a mas po nude
Legalne drogy? Napriklad rohypnol, válium, toluen. Legalne drogy z obchodov - Euphoria shop - Bylinky napr. Rebel, Magic garden, Joker, Prášky napr. Panoramix- napodobenina lsd, Magic mushroom - napodobenina lysohlavok, Long play, beep beep, diamond dust- pervitín, Columbiana- Kokain. A nemusí ťa z nich bolieť hlava, myslím si, že to je individuálne. A skutočne sú legálne. Kúpiš ich v obchode.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
To sa ti zide viac ako legalne drogy
ja len bedmintonové košíčky fajčím
prečo? On také šmakovice určite kúri deň čo deň
@12 v česku je húlenie dovolené v akom množstve ???
Vcesku je povolene mat pri sebe pol gramu ale nvm ci to neni len na predpis lekara lebo sa vyuziva aj v zdravotnictve. Kazdy kdo neskusil nevie osobne je to najlepsia "droga" aka len exustune. Neda sa na nu namotat je ti z nej strasne dobre pust si k tomu hudbu a ides