@kawanabe niečo posielajú, ale ja mám kreditný... A mám ešte 5 € normálne kredit a mimo predplatené 4 €... ale neviem za čo mi to mohli prirátať... Veď za to, že mne z cudziny niekto volá sa neplatí,nie?
@kawanabe už tak dlho som nepríjmala hovori, vždy som to vola ja, kto volal.. ale zase volala som možno minútu.. a pokiaľ nemám aktivovaný net, nemôže ma naň prihlásiť, nie?
@kawanabe.. neviem, mne sa zdá, že hej.. bo aj keď som ešte na starom mobile(týždeň dozadu) klikla na web tak mi to nešlo. ale teraz, neviem, že by hlúpe ovi app išli aj bez pripojenia na net?? ale tak tam by sa ma zas spýtalo o platení.. dúfam...
@margaretiak kde zistím, či ho mám nadstavený? lebo vybavený ho nemám určite, jedine, že by sa to v novom mob. nadstavilo samo(myslím ako napríklad sa nadstavuje neodosielanie čísla...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Aspoň ja viem že raz to moji fotrovci tak robili. U iného operátora, ale myslím si, že to bude asi to isté