preco? studujes tam? ja tam poznam zopar ludi na dennom a hovoria ze v pohode..urovnou sa vraj posunula za posledne roky a nahodou je dost narocna len nema dobru reputaciu co sa s nou uz nesie dlho..
samozrejme kvalitou sa to asi neda zrovnavat s nejakou v Ba ..
@juicegirl nebola by to taka zla skola, keby tam neucili niektori ludia, ktori si nezasluzia, aby pracovali s ludskymi bytostami. Ti ludia sa k studentom spravaju ako k spodine, alebo ako ku detom zo zakladnej skoly. Snazia sa ziskat respekt nezmyselnym nasilim... na tej fakulte ucia ozaj skveli ludia, ktori su prisni, ale pravom.
Skusky sa daju spravit, to nie je az taky problem. Su len niektore problemove predmety, ktore robia problemy aj zenam z praxe (hovorim napriklad o uctovnictve, ktore ma dost netransparentne vyhodnocovanie skusok).
Ako som povedal, fakulta manazmentu je sialenstvo. Vlastne cela univerzita je ako padnuta na hlavu, na cele s filozofickou fakultou, kde su ozaj hajzli najhrubsieho kalibru (vlastne skusenosti).
Takze no, FM je fajn skola, ale na vlastne riziko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
preco? studujes tam? ja tam poznam zopar ludi na dennom a hovoria ze v pohode..urovnou sa vraj posunula za posledne roky a nahodou je dost narocna len nema dobru reputaciu co sa s nou uz nesie dlho..
samozrejme kvalitou sa to asi neda zrovnavat s nejakou v Ba ..
Skusky sa daju spravit, to nie je az taky problem. Su len niektore problemove predmety, ktore robia problemy aj zenam z praxe (hovorim napriklad o uctovnictve, ktore ma dost netransparentne vyhodnocovanie skusok).
Ako som povedal, fakulta manazmentu je sialenstvo. Vlastne cela univerzita je ako padnuta na hlavu, na cele s filozofickou fakultou, kde su ozaj hajzli najhrubsieho kalibru (vlastne skusenosti).
Takze no, FM je fajn skola, ale na vlastne riziko.
Howgh.