ľavá ruka BOha bola perfektná...cez druhú časť sa nejako neviem prekúsať. Na Tolkiena sa chystám, inak pre mňa naj je Anita Blake series, ďalej Krevní pouta od Tanye HUff a Mercedes Thompson series od Patricie Briggs
jéé, Kvothee! to je borec ale dobrí sú aj momentálne Vampiráti, atď. momentálne si na viac nespomeniem ale stále hľadám autora/autorku ktorých knihy ma prizabijú
G.R.R.MArtin - The song of ice and fire...Game of Thrones serial je podla toho...
potom Malazska kniha padlych napr. od Ericsona, Tolkien, R.A. Salvatore - Legenda o Drizztovi, Sapkowski, Dan Abnett mal vo Warhammer svete fajn kusky...
tymi jazdcami som nechcel nikoho nastvat mna len dozralo ako sa z uzasne prepracovanej sagy nakoniec vyklubal príbeh o supermanovi eragonivi s bossfightom na na zaver
tu malszsku knihu padlych by som mal skusit...
grr martina som cital tiez, cwlkom sranda ze HBO o tom toci srial, to bude tak na dvadsat serii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Prosto skvelé!
Jednoducho som nadchnutý Miévillovou predstavivosťou.
toto myslíš?
A keď dopozerám Game of Thrones, pravdepodobne sa vrhnem na A Song of Ice and Fire od George-a R.R. Martina...
Ja som aj obrovský fanúšik The Mortal Instruments série od Cassandry Clare
a momentálne Jaroslaw Grzedowicz (pán ledové zahrady) a to je tiež perfektné, len to už nie je čisto fantasy ale fantasy sci-fi.
potom Malazska kniha padlych napr. od Ericsona, Tolkien, R.A. Salvatore - Legenda o Drizztovi, Sapkowski, Dan Abnett mal vo Warhammer svete fajn kusky...
ináč mám rád asimova, a oné --- podzemie . williams a gordon
tu malszsku knihu padlych by som mal skusit...
grr martina som cital tiez, cwlkom sranda ze HBO o tom toci srial, to bude tak na dvadsat serii