Myslite si, ze mlady clovek, ktory v dnesnej dobe miluje lasku a zije v oblakoch je divny? Mna osobne to trapi. Vsetci mlady chodia do barov, povazuju to za zabavu, striedaju frajerov a frajerky...cest vynimkam, ktorych je na tejto stranke vela. No uraza
Nevyhnes sa tomu, ale ludia co takychto pre nich "čudákov" odsudzuju,su ubohi. ved ta krasa je prave v tom ze sme tak rozmaniti, ale oni to zjavne nechapu kasli na nich a hladaj si priatelov medzi ludmi,ktori maju podobne zaluby ako ty.
Neodsudzujem....sčasti som aj ja taká zasnívaná niekde v krajine drakov a mágov a víl kentaurov a všetkého neexistujúceho zverstva ( bohužiaľ neexistujúceho )S Tebou by som si asi mala čo povedať Na mňa pôsobíš ako jemná umelkyňa s bohatou fantáziou a to je len dobre.. Mladí ľudia sú preto takí lebo nemajú nejaké vážnejšie záujmy proste nepíšu nekreslia netancujú alebo neviemčo...a keď aj áno tak to neberú príliš vážne a po chvíľke ich to prejde (samozrejme ber to tak že sú výnimky ..ale tých teraz neopisujem) proste nemajú čo robiť...a tak chodia po baroch hľadajú lásky užívajú si život......Nezdáš sa mi divná to rozhodne nie...im možno áno..a aj keď ..tak je to len preto že máš iné záujmy...A myslím že ten kto by sa mal smiať by si mala byť Ty Ja si myslím že Tvoj život je plnohodnotnejší a krajší Keď človek niečo tvorí duchovne ho to obohacuje
Ak to niekto odsudzuje tak iba preto že závidí. Veď je krásne keď môžeš uniknúť do svojho vlastného sveta kde ťa nemusí nič trápiť. Väčšina mladých ľudí je zaškatulkovaná. Myslia si že keď nebudú chodiť do barov a nebudú chlastať tak ich kamoši vylúčia. Alebo si myslia že keď niekto zistí že čítajú alebo píšu knihu tak sú okamžite prehlásení za kockáčov.Ja sa úspešne radí k ľuďom ako si ty a vôbec mi to nevadí.MIlujem lásku,milujem knihy a tiež si niekedy žijem na svojom obláčiku
nechapem preco odsudzuju ludia niekoho preto ze je iny (nerobi tolko hluposti ako oni).. ja by som ta urcite neodsudzovala, a co, mas ine zaujmy ved nie sme vsetci rovnaky, skor oni by sa mali zamysliet nad sebou ich jedinym cielom je dobre sa ozrat... ale ty mas krasne zaujmy, netrap sa nad tym...
Kazdy ma swoj zivot a nwm preco by sa kazdy mal riadit podla väčšiny a chodit do barov...ked niekoho bawi pisat basne a ma swoju fantaziu tak to je jeho wec...a newsimaj si ostatnych...urcite su tu taky ludia ako ty a budes si s nimi rozumiet
no ja mam to iste ver tomu! mam priatela ves aon rad chodi na diskoteky ja zasa ich nemusim lebo tam chodia 13 rocne deti pit alkohol ale on tam chodi s partiou sa zabavat a mna ludia odcudzuje ze ja nechodim ze ci som normalna a vies klamu ma vravia co moj priatel tam robi ze s holkami je a take ves ale on mi povedal ze ano tancuje s kamaratkami ale ze jeho srdiecko patri mne ves neboj s avzopriet ludom co sa ti vysmievaju a povazuju ta za divnu! oni su divny ver tomu!!! ke dveris v lasku tak je to pekne a som rada ze aspon niekolko ludi sa najde ze este vedia co je laska anie len take flirtiky dakujem
@Nenaadamsova mas u mna jedno velmi velke plus
si jedno z mala dievcat ktore su da sa povedat mudre...mas dobre zaujmy, to si vaz...kasli na ostatnych ze co si o tebe myslia...ty si ty...a si mudra
ja tiez nemam rad alkohol a chodenie do barov a nestriedam frajerky lebo si vazim dievcata a som spokojny zo svojou priatelkou lebo ju Milujem
@9 ten kto pije,chodí po baroch je podla teba blbý?
nie je nič smiešne keď si píšeš básne, však každý človek má právo vybrať si svoje hobby...a keď sa niekomu nepáči moje tak si ho nevšímam a nemali by sa starať ani ostatní do vecí do ktorých ich nič...
určite to nie je na smiech lenže treba byť trošku aj realista, pretože mať hlavu neustále v oblakoch nie je nič moc sú chvíle kedy snívam a sú chvíle kedy si radšej užívam života a fantázia je super keď čítam knihy
romantika je taktiež super ale netreba to preháňať, lebo si ju prestanem vážiť
Ja som podobný prípad, tiež veľa píšem, je to môj život a tiež nepijem... Teda prešla som si tým, ale v dnešnej dobe už ani keby traktory padali Teda chatovačky a narodky to je o niečom úplne inom, to sú také tie výnimky, pri ktorých to nemôže chýbať
A chápem čo chceš povedať tým čo píšeš, ale dnešný svet ide do takých sfér, v ktorých sa určite nechcem nachádzať a to, že ľudia sú vymletí a neberú ťa za to nie je tvojou chybou, ale ich Takže sa kvôli tomu trápiť absolútne nemusíš
A čo sa týka snívania, je to pekné, ale zas si uvedomuj aj realitu Keď je niekto prehnaný rojko, nemusí to byť vždy na prospech
joj ale nie si jedina
mojej fantaazie je tiez vela a tiez pisem.... a zuzitkovala som to napisanie do sk. casopisu ..
dobre to je odveci
ale myslim si, ze je lepsie byt takyto ( bez alkoholu, radsej s tvorivostou)... a nemyslim si, ze "alkacovych a barovych" ludi je viac, ale tych je viac vidiet, pretoze podaktori su neprehliadnutelni...
nic si z toho nerob, ak si niekto robi srandu - aspon vidis ich intoleranciu a psychicku nevyspelost
Náhodou, ja mám takých ľudí rada a pri každej príležitosti vyhľadávam ich spoločnosť. Skrátka mi vyhovujú, lebo ja- ako maximálne "spoločenský" človek- sa vyhýbam veľkým skupinám ľudí a skôr sa tlačím tam, kde je komorná atmosféra.
A snílkovia mi imponujú Aspoň sa s nimi mám o čom rozprávať
pozrime sa na to z inej strany... mňa zaujíma odpoveď na otázku, prečo si takýto človek ako ty musí toto uvedomovať a prezentovať sa tak? potrebuje niečo tým ešte povedať? dodať? ukázať? je potrebné zvýrazňovať svoju jedinečnosť, svoje ja? inteligentný človek nepotrebuje; takže rob, čo robíš a vyťaž z toho niečo pre seba a pre okolie
tak uvidis, ci pojdes s davom alebo ostanes pri svojej divnosti, ale rovnaka neostanes tak ci tak. a mala by si si vyskusat aj ten druhy sposob zivota aspon takym bezpecnym stylom, lebo hovorit o niecom co nepoznas je dost odveci..
potvora, presne tak... bezpečným štýlom, pekné spojenie pre vyjadrenie toho, čoho sa držím aj ja...
keď človek niečo vyskúša, neznamená, že pri tom zostane, že pri tom sa zmení, že pri tom bude vyzerať ako blb, že týmto prelomí svoje hodnoty... čo však získa, je nový pohľad, vlastná skúsenosť...
ja som tiez este ani raz nepila, a ani som neskusala fajcit ,mna take veci nepritahuju, ale dnes je mladez hrozna, teda to, co z nich robi alkohol, myslim, si ze ked ta bavi pisanie a mas tie prave hodnoty, tak mas v zivote vsetko respektive, tovj partner moze byt rad ze ta ma
Podľa mňa máš super prístup, mohlo by byť viac takých ako si ty Ale neodsudzujem tých čo si radi vypijú, však aj ja sa rád dostanem "do nálady" aj keď som sa ešte nikdy neopil Hlavne buď sama sebou
rozhodne to nie je na smiech, na svoje zaujmy by si mala byt hrda a mozno sa nimi aj sebavedome prezentovat.
Ale jedna vec, ktoru by si si podla mna mala uvedomit je, ze takmer kazdy jeden z tych, co piju a zabavaju sa (ved ak nie v mladosti, tak kedy? jedine tak v nasledujucej inkarnacii, a to znova v mladosti), ma taktiez aj vlastne zaujmy. A alkoholom opovrhuje kazdy, kto ho este neskusil. Aj ja pred takymi dvoma rokmi...teda zaver: nie si divna, ale ONI tiez nie.
nie je to divna, aka si. je to jeden z lepsich sposobov akym byt. tie ostatne a tie su divne su - v 15 chlastat,sexovat,fajcit a podobne koniny. a to ze si nepila alkohol, no a? len dobre... mne sa paci aka si a ako pises. ked sa smeju, ich problem, su hlupi... aj mne sa skoro vzdy skoro vsetci smiali...
taky veru existuju, Neni draha.... Ja teda poznam zasnivanych, jedneho takeho mam. Hoci nie az tak extremne, ale je to jemna dusicka co si velmi vazim.... a ty si majstrovska spisovatelka!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
si jedno z mala dievcat ktore su da sa povedat mudre...mas dobre zaujmy, to si vaz...kasli na ostatnych ze co si o tebe myslia...ty si ty...a si mudra
ja tiez nemam rad alkohol a chodenie do barov a nestriedam frajerky lebo si vazim dievcata a som spokojny zo svojou priatelkou lebo ju Milujem
nie je nič smiešne keď si píšeš básne, však každý človek má právo vybrať si svoje hobby...a keď sa niekomu nepáči moje tak si ho nevšímam a nemali by sa starať ani ostatní do vecí do ktorých ich nič...
romantika je taktiež super ale netreba to preháňať, lebo si ju prestanem vážiť
A chápem čo chceš povedať tým čo píšeš, ale dnešný svet ide do takých sfér, v ktorých sa určite nechcem nachádzať a to, že ľudia sú vymletí a neberú ťa za to nie je tvojou chybou, ale ich Takže sa kvôli tomu trápiť absolútne nemusíš
A čo sa týka snívania, je to pekné, ale zas si uvedomuj aj realitu Keď je niekto prehnaný rojko, nemusí to byť vždy na prospech
mojej fantaazie je tiez vela a tiez pisem.... a zuzitkovala som to napisanie do sk. casopisu ..
dobre to je odveci
ale myslim si, ze je lepsie byt takyto ( bez alkoholu, radsej s tvorivostou)... a nemyslim si, ze "alkacovych a barovych" ludi je viac, ale tych je viac vidiet, pretoze podaktori su neprehliadnutelni...
nic si z toho nerob, ak si niekto robi srandu - aspon vidis ich intoleranciu a psychicku nevyspelost
A snílkovia mi imponujú Aspoň sa s nimi mám o čom rozprávať
keď človek niečo vyskúša, neznamená, že pri tom zostane, že pri tom sa zmení, že pri tom bude vyzerať ako blb, že týmto prelomí svoje hodnoty... čo však získa, je nový pohľad, vlastná skúsenosť...
Ale jedna vec, ktoru by si si podla mna mala uvedomit je, ze takmer kazdy jeden z tych, co piju a zabavaju sa (ved ak nie v mladosti, tak kedy? jedine tak v nasledujucej inkarnacii, a to znova v mladosti), ma taktiez aj vlastne zaujmy. A alkoholom opovrhuje kazdy, kto ho este neskusil. Aj ja pred takymi dvoma rokmi...teda zaver: nie si divna, ale ONI tiez nie.
"Alkohol kazí mládež."
Teraz je:
"Romantika kazí mládež."
To len tak na odľahčenie. Nepoznám ťa, nejdem posudzovať...
@nicmanenapada ja viem preco si sem prisiel, ale kurna musel si do rok starej diskusie tahat i mna
Prečo som sem prišiel?
na "moj birdz" si videl koment v tejto diskusii tak si sa zasiel podivat
a tou "vinnou" je ...