viem že tu už bolo pár tém o tejto veci, ale spýtam sa znova (zaiste pribudli nejaké znalosti, skúsenosti, postrehy). Chcela by som dosiahnuť červeno-hnedý (viac do červena, ale zasa nie ryšava) odtieň. mám typické hnedé vlasy, síce nie su také nemastné
ale ono ťažko povedať, každému to chytá inak, ale vždy rátaj viac s hnedoryšom ako červenou
skús hennecolor alebo nejakú, často len sypanú, čo majú v takých tých čajobioobchochoch
Vyskúšala som takmer všetky okrem henny Lush a najlepšie mi chytá Henné Color - medená . Spočiatku som nechávala na hlave pôsobiť 12 hodín aby som dosiahla čo najvýraznejšiu farbu, ale teraz už len nejaké 3 hodiny, lebo mi chytá tmavšie.
Pripravujem to tak, že henu nasypem do plastovej dózy , zalejem silným ibiškovým čajom, pridám šťavu z jedného citróna, červenú papriku, škoricu, kondicionér ( prírodný), olej ( argánový, makadamiový, jojobový alebo zmes olejov ( heenara) ....premiešam a nanesiem na umyté vlasy. Je dobré počas pôsobenia henny udržiavať vlasy v teple.
poprezeraj si stranku dlouhevlasy.cz - kategoria - henna a henovanie...veeeela rad, trikov, skusenosti ludí....myslim si ze stranka s najvacsiou koncentráciou odpovedi na tuto temu (ale musis sa regnut aby ta to pustilo do hlavného obsahu)
@nikyy aha, tak asi teda skusim tu, ja by som chcela tiez prejst na hennu, teraz farbim chemiou, ale mam taku akurat rysavu farbu, tak sa len bojim, aby som to nemala prilis tmave... lebo podľa obrazkov sa mi paci, ako chyta ta medena
a vymyva sa farba potom?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
kdesi mám blog o tom, skús pohľadať
ale ono ťažko povedať, každému to chytá inak, ale vždy rátaj viac s hnedoryšom ako červenou
skús hennecolor alebo nejakú, často len sypanú, čo majú v takých tých čajobioobchochoch
Pripravujem to tak, že henu nasypem do plastovej dózy , zalejem silným ibiškovým čajom, pridám šťavu z jedného citróna, červenú papriku, škoricu, kondicionér ( prírodný), olej ( argánový, makadamiový, jojobový alebo zmes olejov ( heenara) ....premiešam a nanesiem na umyté vlasy. Je dobré počas pôsobenia henny udržiavať vlasy v teple.
a vymyva sa farba potom?