caute, ja som sa chcela poprosit o radu co sa tyka farbiacich samponov, vzdy som mala take dost tmave hnede vlasy a velmi sa mi pacili ale teraz mi nejak zacali blednut konce aj celkovo tak do zlatova (akoze stale su hnede len take.. zvlastne) no tak by s
a tie sampony sa vam zmyli po nejakom case alebo zacali odrastat? lebo ja tiez uvazujem nad farbiacim samponom....mam prirodzene tmavohnede vlasy ale chcela by som ich este tmavsie prip. s odleskami do cervena....
no ja viem ze vyzmyva ale tak myslela som taky ten na 24 umyti ci kolko, vsetci pisu ze to vydrzi ovela dlhsie a hlavne nechcem az taku vleku zmenu proste ide mi o to aby mi nebolo vidiet ako to odrasta.. take prirodzenejsie
Prirodzené vlasy mám hnedé, šampón červený. Vymývanie budeš sledovať už asi po 3 - 6 umytiach, ale z hlavy ti to nezojde tak ľahko, jedine vyrastie. A keď to viditeľne vyrastá, je to kakané
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov