Ahojte, prosím vás baby poraďte mi ! Čo to spraví ked si dám na svoje jeden krát prefarbené na blond vlasy čierny šampón ? ( ako to absorbuje, za koľko sa to zmije, na akú farbu mi to približne chytí alebo akej značky šampón si mám kúpiť....) Prosím ľ
som mala presne tu situaciu ako ty a bola som cierna jak vrana,a neskor flakata lebo sa ta farba vymyvala len tam kde chcela ... doteraz mam casti vlasov uplne cierne a to je uz 7 mesiacov od farbenia
nechaj si tu blond,ja som to potom dost olutovala ked som si dala tmavsiu
Ja chcem ale šampón na skúšku , nie farbu lebo sa bojím že sa mi nebude hodiť alebo čo.....prosím tak mi poraďte nejakú inú značku kvalitného šampóna ak poznáte
toto je síce trošku iný prípad, aleee...kamarátka mala prefarbené na blond vlasy a chcela zas hnedé a najprv si dala iba tužidlo hnedé, lebo chcela vyskúšať. A výsledok? Zelené vlasy..
daj si radšej penu od loreálu sublime mouse, to som mala a vymylo sa mi to rýchlejšie ako šampón, tak za 2 mesiace. Ale daj si radšej tmavohnedú, tá ti chytí tiež na čierno ale rýchlejšie sa vymyje.
Dala som si čierny šampón od Loreal čiernomodrý a už ho mám asi 15 umytí ....pomaličky sa to vymýva ale nie je to moc poznať žeby sa niečo zmývalo DD Poradte ...čo myslíte ako to bude vyzerať ked to bude po nejakom 25 umytí ? má to vydržať na 24 umytí ....myslíte že sa mi to bude zmývať do hneda ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
čiernej palette som sa nezbavila kým som ju neodstrihla a z tmavohnedou to bolo to isté,kedže mi chytila na čierno
som mala presne tu situaciu ako ty a bola som cierna jak vrana,a neskor flakata lebo sa ta farba vymyvala len tam kde chcela ... doteraz mam casti vlasov uplne cierne a to je uz 7 mesiacov od farbenia
nechaj si tu blond,ja som to potom dost olutovala ked som si dala tmavsiu
ja mám Pallete čokoládovú a som nadmieru spokojná.
a ešte súhlasím s @koalkoo
toto je síce trošku iný prípad, aleee...kamarátka mala prefarbené na blond vlasy a chcela zas hnedé a najprv si dala iba tužidlo hnedé, lebo chcela vyskúšať. A výsledok? Zelené vlasy..
a keď chceš iba vyskúšať...tak možno tiež tužidlo, ale neviem ako ti to chytí....alebo skús tú farbu zmývateľnú, čo sa vymyje po 6-8 umytiach.