moj brat chodi. poviem to takto. s priemernou chemiou by som sa tam teda nehlasila. hlavne ak viem, ze moja chemia priemerna je. ak sa tam predsa dostanes a prejdes prijimackami, budes to mat sakra tazke na skuskach a celkovo, ak dobre chemiu neovladas
to je dobrá sprostosť. keď jej chémia nikdy nešla, tak sa tam bude trápiť, a sotva sa dostane do 2. ročníka. a keď si vezmeš, koľko ľudí tam ide práve preto, že chémia ich baví a ide im výborne, sotva sa v takej konkurencii "priemer" udrží.
Nechodím, ale mám spolubývajúce čo chodia. Jedna je druháčka, druhá prváčka. Prváčka sa bojí, lebo jej druháčka povedala ako to tam chodí. Chémia tam je veľmi ťažká, takže s priemernými znalosťami sa bude asi len trápiť
súhlasím s názormi vyššie, ak si priemernou študentkou a aj sa tam náhodou dostaneš budeš to mať sakra ťažké... už len tých 3000 otárok na prijímačky dá zabrať a čo potom ďalších 5 rokov? ..ak ťa chémia nebaví alebo máš s ňou problémy určite by som bola proti
pozri...ked sa dokazes prinutit..a sediet nad vecami..tak sa neboj..len tiez si myslim ze ta skola nie je nic lahke..a treba sa sakra snazit drzim palce....ja si planujem kupit podklady a pomaly sa to zacnem ucit..rok do predu..takisto si davam chemiu a biolu na maturu plus seminare z tychto predmetov..dufajme ze to bude stacit
podla mna kazda vysoka skola je tazka..a ked si ides za svojim dokazes vsetko..mne chemia tiez excelentne nejde ale idem si z nej dat seminar..a dam si prihlasku ..na farmaciu...poistku mam trh a kvalita potravin kde beru bez skusok a ta je dvojrocna.aspon som nad tym takto rozymslala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Nechodím, ale mám spolubývajúce čo chodia. Jedna je druháčka, druhá prváčka. Prváčka sa bojí, lebo jej druháčka povedala ako to tam chodí. Chémia tam je veľmi ťažká, takže s priemernými znalosťami sa bude asi len trápiť