Nedávno som sa u priateľa prihlásila na FB cez jeho notebook. Heslo som samozrejme neuložila a mám ho dosť komplikované na to, aby ho on zistil. Tak sa chcem spýtať, či je nejaký jednoduchý spôsob, ako by mohol zistiť moje heslo, či to nejako nemohlo osta
a ten Keylogger funguje stále, alebo ho musí pred tým zapnúť alebo ako? nevyznám sa veľmi do týchto programov.. teda keby som to dala vyhľadávať v jeho PC, či by to normáne našlo.. aby som vedela, či je "chyba" tam...
@ivanka2587 tak po prve niesom tvoj mily (chvala bohu) a po druhe, ja si budem pisat ako ja chcem a regovat na komenty jake len chcem. A taka ako si ty mi v tom nebude zabranovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
lebo ak si ho nedala zapamatat tak by si to rozhodne pamatat nemalo..
a ten Keylogger funguje stále, alebo ho musí pred tým zapnúť alebo ako? nevyznám sa veľmi do týchto programov.. teda keby som to dala vyhľadávať v jeho PC, či by to normáne našlo.. aby som vedela, či je "chyba" tam...
ach... tá dôvera...
chcela som len vedieť, či je taká možnosť, aby si ho zistil sám