Zdravím, v poslednej dobe sa mi zhoršilo akne no jak vytlačím tak mi ostane chrastka a tu odlupim a potom ostanú také fialové kruhy a dlho čakám kym sa to zahojí teda zmizne neviete poradiť volaké tabletky,lieky,mastičky ? Mám to už na celej tvári už mám
No ak myslím spravne tak to je make-up nie ? Volaký čaj,výžové doplnky,mastičky a pod. lebo fakt by som sa už toho zbavil čim najskoršie lebo vie sa to hojiť aj 2 mesiace
Nežer kraviny, kúp si čistiace veci na ksicht, čisti do zblbnutia a hlavne nevytláčaj, keď ti zostane nejaká ranka po tom tak infadolan z lekárne za pár šupov.
ja mám dvadsaťsedem a mám akné,po otcovi....no nejaké je to vytrvalé,čo zvyknem používať,no vysmeješ ma,staroegyptský recept je droždie zmiešané s mliekom,samozrejme,plnotučným,na kašičku,ktorú pekne nanesieš na celú tvár....necháš na noc pôsobiť a niekoľko dní budeš superstár
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Nežer kraviny, kúp si čistiace veci na ksicht, čisti do zblbnutia a hlavne nevytláčaj, keď ti zostane nejaká ranka po tom tak infadolan z lekárne za pár šupov.
zájdi za kožnou, lebo to nie že nie je normálne, ale ani len to nie je štandardná odchýlka, aby sa ti to hojilo dva mesiace.
fakt. k tomuto na internete žiadnu užitočnú radu nedostaneš, si myslím.