nedavno som si nafarbila na fialovo vlasy ale vyslo to fialovo cierne, a teraz som zistila ze by som chcela svetlo hnede vlasy ,, cim by som mohla zosvetlit svoje vlasy ?
boze kazdy den tu pise niekto ze ma alebo chce zelene oranzove modre fialove haro.. chod kadernicke sama si to este viac doondis urcite sme ti "velmi" pomohli
@ragdoll súhlasím radšej neexperimentuj, to mi maminka poradila ešte keď som bola úplne malé decko... poraď sa s kaderníčkou, za radu od teba nebude chcieť zaplatiť... keď tak si to nechaj spraviť u nej.
omg dobre ste jebnutí všetci, ja som tiež mala XY farieb a skákala som aj z čiernej na blond a ŽIJEM, nechápem čo je na tom také hrozné, ak chce niekto experimentovať -.- sú to jej vlasy, ona sa pýtala, ako to má spraviť..
a ja som inak mala fialovo hnedé a po čase sa mi tá fialová tak vymyla, že ostali čisto hnedé, no mala som takú fakt fialovú fialovú, skôr svetlú, než takú fialovo čiernu.. tak neviem ako u teba.. choď kaderníčke, ona ti to spraví..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a ja som inak mala fialovo hnedé a po čase sa mi tá fialová tak vymyla, že ostali čisto hnedé, no mala som takú fakt fialovú fialovú, skôr svetlú, než takú fialovo čiernu.. tak neviem ako u teba.. choď kaderníčke, ona ti to spraví..