Téma o knihe tu už bola. Ale čo film? .. Viete o tom že sa pripravuje? Tí čo ste túto knihu čítali, koho si predstavujete v hlavných rolách? Kto vám tam sedí?
Mne osobne na Anu - Mila Kunis alebo Michelle Trachtenberg
ja som tiez citala a tiez sa mi pacilo.. ako greya by som si vedela predstavit predstavit eddieho cibriana i ked sa nepodoba a je trosku stary, ale ma take rajcovne vyzarovanie
Začala som to čítať, keď reku všade o tom písali xD a prečítala som asi tak 4 kapitoly potom som už fakt na to nemala nervy to sa mi snáď ešte ani nestalo, že by som knihu nedočítala... ale toto bola fakt tak moc veľká sračka, že díky, ale nie
a ten film... ak to natočia, neviem si to predstaviť ale horšie ako tá kniha to snáď už byť nemôže xD
Neviem si predstaviť ako podľa takej knihy natočia film, ktorí by mal ísť na plátno.. to určite nie ale inak mňa konkrétne tá zbierka erotických poviedok bavila
a úprimne mi príde trošku trápno-odveci aký boom tá kniha vyvolala.. neviem sa vyjadriť k jej obsahu... viem sa vyjadriť akurát k tomu, že nie tak dávno by každý druhý človek na tému "sado-maso" reagoval negatívne, podráždene.... a teraz každá druhá je z tej knihy unesená a má pocit, že vlastne aj ona to "sado-maso" má rada..... hmmm.... na zamyslenie.......(žeby stádovité správanie?...)
Strašná kniha. Normálne nečítam knihy po anglicky, ale hentú by zvládol aj šiestak. Proste slovná zásoba hirošima hadr. Rýchlo som prestala čítať. A raz v kníhkupectve, keď som náhodne otvorila, zočila som slová "Odveziem ťa? Mám krásne nové auto."
Ktorý chlap povie "krásne, nové auto??!!" vidieť, že to písala žena.
A vlastne je to celé strašné.
a dúfam, že vo filme ju bude hrať nejaká úplne nezaujímavá šedá myš, keďže tak nejako bola vykreslená. A tuším v tej knihe aj bolo, že sa neholila (bolo v jednej z recenzíí), tak dúfam, že vo filme bude mať chlpaté pazuchy tiež. Oh, možno si to pozriem
nečítala som, neviem o čom to je a už len z toho dôvodu, že je to aj s keleovou vasilkovou vyhlásené v panta rhei ako najčítanejšia a najpredávanejšia kniha roku, tak sa mi do rúk isto ani nedostane. za osobný úspech pokladám to, že som si prečítala Murakamiho, z ktorého je celý svet taký vlhký. a musím uznať, že je to príjemné a zaujímavé čítanie!
Knihu si možno raz prečítam, ale z toho čo som videl z nakuknutia dávam za pravdu všetkým haterom, ako áno. Je pekné, že sa prelomil stereotyp, ale fakt, že si teraz každé dievča myslí, že je buď submisívne alebo masochistka... obávam sa najhoršieho, že z tohoto "vyrastie" generácia dievčat, ktoré budú S/M považovať za vanilkový roleplay.
Mila je na takú úlohu príliš dobrá, Anastaziu by mala hrať nejaká škaredá piča s hnusnými vlasami, presne ako bola opísaná v knihe
btw, tá kiha je fakt hrozná, skomentovala by som aj slovnú zásobu autorky a všetko ostatné, ale vzhľadom k tomu že predchádzajúce komenty povedali dosť, pridám už len
ja sa priznávam, prečítané všetky tri. Jednoducho som potrebovala vedieť, čo je na nich také úžasné. Súhlasím s komentom nado mnou. Bolo to dosť rozprávkové ale podľa toho vlastne, aký typ ľudí mi tú knihu odporúčal a vychvaľoval (ženy v domácnosti, neodrastené puberťáčky) tá kniha aj tak vyzerala...V podstate to je dobre premyslené autorkou, žena má v sebe istý pud starostlivosti o slabších (chudáčik chlap) a druhá vec, každá by sa chcela topiť v nekonečnom bohatstve aj keď to neprizná. (narušený ale mega bohatý).
No mala som príležitosť prečítať si kúsok z toho trháku na nete. Môžem povedať, že kebyže mám v ruke tú knihu, tak ju hodím okamžite do koša, alebo ešte lepšie, predám ju nejakej priblbnutej a neukojenej krave, aspoň by som mala peniažky
Pretože hento je totálny odpad, text na úrovni piatačky na zš, totálne o ničom...Vhodné akurát tak pre sprosté hlupane, čo ešte derú školské lavice, mamičky na materskej, pre ktoré je dieťa doplnok a pre šibnuté ženské, ktorých vrcholom inteligencie je zvolenie správneho laku na nechty k ich kabelkám a pod.....Proste odpad na, ktorý je škoda míňať papier ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ta radšej si pozri Shame etc.
ale ak by tam hral Nicolas Cage, tak by som si to pozrela
tak dones pivo, ty spina!
proste vsetky submisivne zeny nech mi donesu pivec
ja som tiez citala a tiez sa mi pacilo.. ako greya by som si vedela predstavit predstavit eddieho cibriana i ked sa nepodoba a je trosku stary, ale ma take rajcovne vyzarovanie
A do role Christiana sa mi strašne hodí James Deen By to aspoň nabralo nejakú serióznosť, že @ladyfox ?
Inak som čítala iba tretinu prvej knihy... ale ako že by to bolo strašne hodnoverné sa nedá povedať.
@paulinkaa Pokiaľ si tú knihu "chápala", tak si fakt iba veľmi malú trochu submisívna
a ten film... ak to natočia, neviem si to predstaviť ale horšie ako tá kniha to snáď už byť nemôže xD
sama som submisívna (bdsm kladne naladená)...
a úprimne mi príde trošku trápno-odveci aký boom tá kniha vyvolala.. neviem sa vyjadriť k jej obsahu... viem sa vyjadriť akurát k tomu, že nie tak dávno by každý druhý človek na tému "sado-maso" reagoval negatívne, podráždene.... a teraz každá druhá je z tej knihy unesená a má pocit, že vlastne aj ona to "sado-maso" má rada..... hmmm.... na zamyslenie.......(žeby stádovité správanie?...)
Ktorý chlap povie "krásne, nové auto??!!" vidieť, že to písala žena.
A vlastne je to celé strašné.
a dúfam, že vo filme ju bude hrať nejaká úplne nezaujímavá šedá myš, keďže tak nejako bola vykreslená. A tuším v tej knihe aj bolo, že sa neholila (bolo v jednej z recenzíí), tak dúfam, že vo filme bude mať chlpaté pazuchy tiež. Oh, možno si to pozriem
(Alebo Steven Segal)
ale tak milu kunisovu by som si rada pozrela ako subku
btw, tá kiha je fakt hrozná, skomentovala by som aj slovnú zásobu autorky a všetko ostatné, ale vzhľadom k tomu že predchádzajúce komenty povedali dosť, pridám už len
ale niekedy mi príde moc klišé a prehnaná - tie peňáze a tak
Pretože hento je totálny odpad, text na úrovni piatačky na zš, totálne o ničom...Vhodné akurát tak pre sprosté hlupane, čo ešte derú školské lavice, mamičky na materskej, pre ktoré je dieťa doplnok a pre šibnuté ženské, ktorých vrcholom inteligencie je zvolenie správneho laku na nechty k ich kabelkám a pod.....Proste odpad na, ktorý je škoda míňať papier ...