Ja to prave citam, text velmi prehladny, je to cele poriadne nabite erotikou, spominaju sa tam aj metody S'M alebo bondage atd.. Mlada studentka literatury Ana Steele sa zamiluje do vplyvneho Christiana Greya, nie je to s nim ale take jednoduche, a naberie to na obratkach ked jej oznami , ze nie je muz pre nu. Potom Ane oznami, ze je 'Dominant' a ak chce, moze od neho ujst prec. Ana je zamilovana a musi sa rozhodnut, ci sa stat jeho podriadenou 'Submisive'. Ona sa ho na jednej strane boji a na druhej s nim chce ostat..on totiz nechce obycajny vztah-dal jej podpisat zmluvu v ktorej sa pise, ze ho bude posluchat, pise sa tam co bude jest, ako dlho spat...proste bude pod Christianovou nadvladou..sami uvidite ako to skonci Je to inak trilogia, ma to dalsie 2 pokracovania Ja mam zatial precitanu len 1 cast ale vrelo odporucam Je to take ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty