kamarat minule nieco splietal o filme, v ktorom sa nejake zeny vybrali do jaskyne a uz odtial nevysli... proste tam boli nejake zahadne tvory ci co, ktore mali zmysli prisposobene na tmu...
pozerala som to, celkom v pohode film, ale ja mam radsej take zahadne horory, kde musi hrdina patrat, lebo inak umrie a popritom umieraju ini ludia (napr kruh, mirrors) ako filmy, kde skupinka ludi uteka pred nejakymi stvorami
@sandy114 neboj, raz sa ti to podari... ale prepac teda... ale aj mne sa viac pacia take filmy...ale pri the descent a rec mam vynimku, to su fakt najlepsie horory premna...
@ujoperun jednotka mala dva konce, pre americkeho divaka happy end a pre euroskeho, ktori ma tuhsi korienok a znesie nieco, bol fakt podarenejsi koniec... @exonr CAVE to rozhodne nieje, tam je to zmiesane, cize nie len zeny a je to tak tri krat horsi film ako film na ktory sa pyta..cave som vydrzal pozerast len preto lebo som ho videl na lyziarskom kde nebolo moc z coho vyberat, je to fakt podpriemerna zaleziost...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
pozerala som to, celkom v pohode film, ale ja mam radsej take zahadne horory, kde musi hrdina patrat, lebo inak umrie a popritom umieraju ini ludia (napr kruh, mirrors) ako filmy, kde skupinka ludi uteka pred nejakymi stvorami
» www.csfd.cz/film/182357-jes...
Pad do tmy
» www.csfd.cz/film/208292-pad...
inak tie percenta na boku