Stava sa vam ze pozerate neaky film len kvoly tom ze tam hra vasa oblubena herecka/herec?Ja som napriklad vcera pozeral Sex Drive kvoly Amande Crew a nakoniec som aj zistil ze je ppci film
Hm, dá sa povedať, že som už zopár filmov takto videla. Napríklad s Amandou Bynes - Sydney White, som pozerala len kvôlli nej. To isté Bandslam; pozerala som ho len kvôli Ryanovi Donowho, i keď tam bol len pár minút. Ale boli to fajn filmy
jj napr som pozeral temnota alebo pumpkinhead kvoli anne Paquin ale boli to také blbosti alebo si rád pozrem filmy s Kirsten Dunst alebo Varan vs Cobra som pozeral iba kvoli Glory-Anne Gilbert a celkom v pohode film až na tie počitačové efekty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
INAC je podla vas velka prekazka ked je medzi namy 6-rocny rozdiel
A našla som týmto spôsobom celkom pozerateľné filmy, o ktorých by som inak netušila, že existujú.
akurát impulz na pozretie Sweenyho Todda bol že tam hrá Depp
inak pozerám to, čo mi niekto odporučí
napísala som si zozam filmov a seriálov, v ktorých hrá Kyle gallner, je ich fakt dosť veľa a všetky sa ich chystám stiahnuť )
Sračky, ani s dobrými hercami, nezvyknem pozerať ...
Ale najmä vďaka tomu áno, často tak nájdem nejaký dobrý film ...