Ahojte.. Mám program na robenie takzvaných filmov z fotiek a videí, dá sa tam všeličo pridať - efekty, hudba - hocčo podľa vkusu .. Myslíte, že by bol záujem o také niečo? Mňa to dosť baví..
podľa mňa o to záujem nebude, každý si o vie spraviť doma, alebo pozná minimálne jedného človeka, ktorý vie takéto veci trocha robiť. My čo sme mali stužkovú nám spracovaval video, ktoré by som dokázal 100x lepšie zostrihať, upraviť a natočiť
Tiež som robil dlho takéto veci, kedysi dávno, asi 4 roky dozadu som dostal dokonca objednávku na film, som bol nadčený - samozrejme od kamaráta. Teraz som samozrejme už trocha poskočil v tej úrovni - sú to hlavne dlhé hodiny strávené za počítačom, a nie každý to dokáže. A treba hlavne dávať pozor na videa, ktoré obsahujú autorom chránenú zvukovú stopu, čo sú asi všetky skoro..
Taaak ked tu takto pridavate postupne videa... pridam aj ja.. suhlasim s tým, ze pre dosiahnutie dobreho vysledku je potrebná naozaj trpezlivost... a ochota investovat do toho vela casu. Ja ako totalny amater s obycajnym kompaktom, pozicanym stativom som pred niekolkymi dnami stvoril nieco kratke... mozno sa to pacit nebude.. ale paci sa to mne a je to nieco co ma baví a naplna uz niekolko rokov.. skoda len ze studujem geodeziu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Či teraz čakáš, že ti dáme objednávky?
Tiež som robil dlho takéto veci, kedysi dávno, asi 4 roky dozadu som dostal dokonca objednávku na film, som bol nadčený - samozrejme od kamaráta. Teraz som samozrejme už trocha poskočil v tej úrovni - sú to hlavne dlhé hodiny strávené za počítačom, a nie každý to dokáže. A treba hlavne dávať pozor na videa, ktoré obsahujú autorom chránenú zvukovú stopu, čo sú asi všetky skoro..
THE TRAIN 2