tak su filmy ktore si vzdy rad pozriem, bud uz tym ze ich pravidelne vidam v kinach, alebo rad sa k nim po case vratim a nejak ich prehodnotym, alebo ked ich chcem pozerat napriklad s niekym...
pri niektorých je nutné pozrieť si ich znova a najlepšie je, keď s každým zhliadnutím naberajú nový rozmer... ale sú aj filmy, ktoré stačí vidieť raz, aj keď sú dobré a sú aj také, ktoré sú zlé a aj tak si ich človek pozrie
Záleží od okolností. Ak je to mrte dobrý film, tak si ho pozriem možno ak inokedy, ale až po dlhšom čase, lebo vtedy zabudnem väčšinu deja (napr.trávička zelená som videla pár krát a vždy ma to bavilo). Alebo ak niekomu idem demonštrovať popičoznosť filmu a pustím mu ho tak ho samosebou musím tiež pozerať. No a ptm sú tu filmy ako Harry Potter, kt. síce nie sú ani moc pútavé ale dobré, ale je to kultovka a keď to vysielajú v telke a nemám čo robiť, tak budiš, ale v compe by som si to len tak dobrovoľne nepustila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ked sa mi pacil, tak si ho mozno pozriem znovu a ked nie, tak si ho nepozriem
Btw ráta sa mi "kerý" v napise