Enemy!!! a memento bolo celé zmätené a pamätám si že som si aj o Hraniciach života povedala že to bolo strašne woow ale už si to nejak neviem vybaviť a samozrejme klasika Počiatok
funny games, to sa neda ani ohodnotit, ale skor negativne ako pozitivne, dalej Gone Girl, to uz bolo fajne psycho, este mi napada Inception, kde je koniec uvareny na dva sposoby ...
No velmi si uz nepamatam film ale viem ze to bolo daco s mimozemstanmi a daco s umelymi koncatinami a neviem co a koniec bol uplne ze najviac jebnuty
kebyze niekto vedel, co to je za film, tagnite ma plís
Naposledy som pozerala Stay (Hranica zivota) a trosku som musela potom guglit ze co ten zaver mal vlastne znamenat a asi to zavisi od individualneho chapania
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
» www.csfd.cz/film/339828-e-a...
» www.csfd.cz/film/306043-la-...
aspoň ja som z toho bola pfuuuu
butterfly effect je tiez taky ze si musis spatne premietnut cely film v hlave pri konci aby si ho pochopil
americka krasa a iluzionista su tiez trocha take,ale neviem ci doslova mindfuck
Počiatok som až na 2x pochopil
bol som dost v pici, ked som si na konci uvedomil, ze som to pozeral 3 hodiny aby som videl taky zaver...
a sem sa dá vlastne zaradiť aj Titanic
a najnovšie som pozeral Enemy...to je nový film...celkom milo ma to prekvapilo
kebyze niekto vedel, co to je za film, tagnite ma plís
a ešte tí druhí to bola pecka riadna na konci