Righteous Kill,Bangkok Dangerous,Finding Neverland-stary ae uzasny film ,Funny Games U.S.A-jeden z mojich top 10 filmov,stoji za to si ho pozriet ...Seven Pounds,What Just Happened,Lakeview Terrace,You Don't Mess with the Zohan-pri tom som sa sulal jak zmyslov zbaveny ,The Curious Case Of Benjamin Button...to je asi tak vsetko co stoji za zmienku ..
Australia, the Dark knight, Pirates of the carribean: The world´s end, Hellboy: the Godlen army, The Curious Case Of Benjamin Button, the Shawshank redemption (môj naj film! atď., atď., atď.
no podľa mňa sú dobré filmy tieto (aspoň pár lebo ich je vela ) :
Bridget Jones
Twilight
Lord of the rings
Nemo
Medvedí bratia
Spirit (neviem či sa to presne takto volá, ale je to krásny film o koňoch...)
Svadby podľa Mary
17 šiat
Doba ľadová
.............. teraz si ani dalej nespomeniem
forrest gump 4ever , ale napr: galdiator, illusionist, american history X, green mile, chocolate, V fot vendetta, beautiful mind, schindlerś list, aviator, hooligans, lord of war, antonement, gangs of NY, catch me if U can, pianist, good will hunting, requiem for a dream, in bruges
Requiem for a dream, alebo Trainspotting ak mas rad fetacku tematiku
Rear window je od Hitchcocka, tiez dobra vec ale stary je ten film..Se7en s Bradom Pittom Morganom Freemanom, taky krimi/mysteriozny so zaujimavym dejom podla mna..
vedela by som menovat este veeela filmov, ale to zalezi od toho na aky zaner mas chut
@trdelniiq - ja skapem, že Funny Games USA? Tak to bol film, ktorému v živote neodpustím, že som zaň vyvalila 150Sk...a odišli sme z neho v polke...ako trištvrte publika...
a jeden mlaďas to vystihol - asi po hodine vstal, obrátil sa k sedačkám a povedal - "väčšiu pičovinu som v živote nevidel".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Bridget Jones
Twilight
Lord of the rings
Nemo
Medvedí bratia
Spirit (neviem či sa to presne takto volá, ale je to krásny film o koňoch...)
Svadby podľa Mary
17 šiat
Doba ľadová
.............. teraz si ani dalej nespomeniem
Rear window je od Hitchcocka, tiez dobra vec ale stary je ten film..Se7en s Bradom Pittom Morganom Freemanom, taky krimi/mysteriozny so zaujimavym dejom podla mna..
vedela by som menovat este veeela filmov, ale to zalezi od toho na aky zaner mas chut
a jeden mlaďas to vystihol - asi po hodine vstal, obrátil sa k sedačkám a povedal - "väčšiu pičovinu som v živote nevidel".
A mal pravdu.