Ahojte birdzáci
Vianoce sa pomaly blížia a ja rozmýšľam čo dobrého upečiem ale zároveň nechcem nejakú kalorickú bombu tak sa chcem opýtať či nepoznáte nejaký ľahší zákusok niečo na spôsob stránky fitnessguru.sk BTW.Milujeme tvarohovo-ovocné najmä ma
@gymnazista neboj sa niesom nejaká fanatička do zdravej stravy v lete ma to akurát držalo až chorobne ani banán som kvôli vysokému obsahu kca nedala do úst no ale teraz jem sladkého,nezdravého až požehnane nechci vidieť moj otrasný jedálniček tak preto sa pýtam na nejakú zdravšiu variantu
sak experimentuj daj si dokopy co mas rada a co je zdrave a skus ja som napr teraz nedavno si daval tvaroh s orieskami co maju teraz v lidli uplny sen, su to take sladsie typy orechou so susenymi hrozienkami a dalsim ovocim uplna bomba
popripade skus daco ako nizkotucny jogurt s ovocim a neviem ale asi piskoty budu dost kaloricke/nie vhodne tak to skus nahradit s vlockami , navrstvi to a daj to stuhnut do chladnicky
avsak vzdy plati male mnozstvo neublizi a pri vacsom to treba vybehat xD GL
proteinove palacinky, sice uz nevim ako sa robia ale ked som ich skusal tak davnejsie tak boli chutne a ani nemaju vela kalorii a su chutne....a maju vela bielkovin...a fakt su chutne
a mozes si na ne dat tvaroh, to bude este lepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
hovori sa: z jedneho zdraveho jedla neschudnes hned, tak ako z jedneho nezdraveho jedla nepriberes hned
tak si dopraj nezdrave - pre telo je to sok, signal a celkom dobry "start"
popripade skus daco ako nizkotucny jogurt s ovocim a neviem ale asi piskoty budu dost kaloricke/nie vhodne tak to skus nahradit s vlockami , navrstvi to a daj to stuhnut do chladnicky
avsak vzdy plati male mnozstvo neublizi a pri vacsom to treba vybehat xD GL
a mozes si na ne dat tvaroh, to bude este lepsie
alebo tu mám pár receptov keby si chcela
» hellofromtheedge.blogspot.sk/search/label/pe...