V amerike sa fluoriduje, ale vraj s aodkzalo ze to ma same negativne ucinky an organizmus. Aký je váš názor ? a hlavne fluoriduje sa voda na slovensku lebo nvm to nikde nájsť. ani cez google.
@bress s tým súhlasím, že sa to oplatí ale rodičov nepresvedčím a som ešte študent a najblizsie dvqa roky este budem cize okrem leta sa nič také ako práca nechystá a nemám vlastné bývanie čo je ďalšia vec ale snáď tos tihnem
fluorid je to, čo ti pre zdravé zúbky treba a chlór vo vode je...a áno je škodlivý, čitala som, že plavci, čo trávia veľa času v uzatvorených priestoroch plavární sú tým dosť ohrození, lebo chlór absorbuje aj ich pokožka, a aj ho vdychujú vo veľkom množstve...
a po nabratí vody z vodovodu treba počkať, kým vyprchá...toť vsjo, žiadne stresy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@jimmycrow ono je to problem s tym, ze sa voda da cistit aj inak, vo finsku ju cistia cez kyslik, ci tak nejak, proste, ze je z toho nezavadna...
Ale ebr to z tej lspšej stránky mohli ma trápiť oveľa väčšie blbosti, lktorých ej tu plný birdz od biebera po tehotné nastrocné.
My uz dlhsiu dobu chcem kupit filter, sice je drahy ale podla mna sa to oplati
a po nabratí vody z vodovodu treba počkať, kým vyprchá...toť vsjo, žiadne stresy