Niekto kto chodi na Matfyz na Komenskeho? alebo niekto koho poznate, aky odbor studuje(te)? len tak pre info + keby mi niekto vedel odpovedat - je na tejto fakulte povinna telesna?
poznám..
študujú od fyziky cez obnoviteľné zdroje až po manažérsku matiku, tak neviem, čo by si chcel ty..
a myslím, že je.. (ale to sa dá nájsť niekde určite)
ja študujem....biomedicinsku fyziku...informatikov poznám, učiteľov, fyzikov, obnoviteľné zdroje...telesná len prvý rok @jedinypravyiluminat záleží od odboru..niekde berú všetkých a niekde sú prijímačky
@juicyduffis chcela som sa opytat kolky si rocnik ale tu uz vidim odpoved inak skola ako taka sa ti paci, si tam spokojna? a ako tam prebieha a vyzera ta telesna?
@fortissimo z duše nenávidím tu školu ale chcem to dokopať...bude to dobre vyzerať v životopise...a hlavne nemám chuť začinať odznova...keby si mám opäť vyberať školu, vyberiem si niečo iné ale zas ked teba bavia tie veci že fyza, matika a informatika, tak to nebudeš ľutovať čo chceš isť študovať? a telesna? zaleži čo si dáš....ja som mala posilku....a ako pokazila som tam morálku a nikto nič dokopy nerobil..aspon my baby
@juicyduffis ja som tak na matiku a informatiku, neviem este uplne co presne ale toto je jedna z moznosti kam by som rada isla len sa bojim toho, ze sice ma matika a spol. teraz bavia, no na vyske pri megamnozstve uciva ma to bavit prestane a ani mi to nepojde tak dobre ako teraz co ta vlastne viedlo k tej biomedicinskej fyzike?
..a ako casto sa tam provozuju tieto povinne fyzicke aktivity?
@fortissimo no newm mna aj život prestal baviť v niektorých momentoch hlavne pri matike to bola moja smrť ale každý sme iný telesna je raz za tyžden nič tragicke:d @fixa ešte ee..ja som si tretí ročník predlžila..tento rok budem bc
@juicyduffis dakujem za info @kuvincik cisto matematiku? a ta turistika sa mi celkom pozdava, ja totiz strasne nenavidim organizovane sporty, ze teraz chod tam a rob toto, druha vec je ze som strasne drevena a nic mi poriadne nejde ale turistiky su faaajn
@juicyduffis Hej? To ma prekvapilo, lebo biomedicinska fyzika by som povedal, ze je skor nazov pre Mgr studujny program. Znie mi to ako nejaka specializacia. Ci to bol oficialny bc program? Ak sa budem po doštudovaní veľmi nudiť, tak si pridám fyziku... Ale mne sa skôr páči jadrovka, alebo biofyzika.
@kuvincik Ejha... sexi matematička... prečo mi také v škole nemáme :/
@fortissimo Telesná na VŠ nie je ako na SŠ. Tam si vyberáš športy. Od basketbalu, futbalu, plavania až po prežitie v prírode, turistiku, posilovanie.
@fixa nie to je normálne..potom biofyzika je na magistrovi..ale bmf je od začiatku je to taký hybrid medzi medicinou a fyzou...študujeme aj na lfuk and na fmfi..
@kuvincik pocuj a neplatite na tej turistike? lebo kamos daco take si zapisal a potom od neho 200e vypytali tak to rychlo u tety Svitkovej vybavoval nech mu to odpise
@kuvincik inak nie je o tu turistiku nejaky megavelky zaujem, ze by hrozilo ze sa tam rychlo nahlasi prilis vela studentov a neostane pre teba "volne miesto"?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
študujú od fyziky cez obnoviteľné zdroje až po manažérsku matiku, tak neviem, čo by si chcel ty..
a myslím, že je.. (ale to sa dá nájsť niekde určite)
@jedinypravyiluminat záleží od odboru..niekde berú všetkých a niekde sú prijímačky
..a ako casto sa tam provozuju tieto povinne fyzicke aktivity?
@fixa ešte ee..ja som si tretí ročník predlžila..tento rok budem bc
@13 inak ja mám telesnú - turistiku - to sú 4 túry počas semestra a máš pokoj
ostatné športy sú každý týždeň
@kuvincik cisto matematiku? a ta turistika sa mi celkom pozdava, ja totiz strasne nenavidim organizovane sporty, ze teraz chod tam a rob toto, druha vec je ze som strasne drevena a nic mi poriadne nejde ale turistiky su faaajn
@kuvincik Ejha... sexi matematička... prečo mi také v škole nemáme :/
@fortissimo Telesná na VŠ nie je ako na SŠ. Tam si vyberáš športy. Od basketbalu, futbalu, plavania až po prežitie v prírode, turistiku, posilovanie.
@17 presne kvôli tomu som si tú turistiku dala