Neviete niekto náhodou ako sa volá fóbia z toho ak sa na vás ľudia pozerajú, uprene vás sledujú pri nejakej, činnosti, a danný človek sa nedokáže sústrediť, dostáva, trému, stres?
(komentáre typu: je to prijebanosť a pod. si nechajte pre iné
@schizoofrenik môže byť, no to by danný človek, mal stres aj keď je medzi ľuďmi bežne, no v tomto prípade je to iné, to nie sú skúmave pohľady, to sú pohľady očakávania, ako keď čakáš čo povie farár na pohrebe a on sa pod množstvom pohľadov zosype nič iné ma nenapado, no ..
@kanarikk tak ja sa tiež neviem sústrediť na prácu keď ma pri tom niekto sleduje. Ale neviem či je to fóbia. Fóbia je predsa strach, ja nemám strach, mne to vadí.
@hoperpohroma ale to je o inom. to mas napriklad strach z toho, ze ta niekto oslovi v cudzej reci alebo napr. vidis moslima a hned mas strach ci nema bombu a podobne.
Vrav mi niečo Pravidelne chodím oblečená dosť inak ako všetci ostatný, na hlave nosím cilinder a dávam si motýlika na košelu a modré saká a obrovské dlhé kabáty, mali by ste vidieť tie dieru vypalujúce pohlady
Nie je to sociálna fóbia (tá sa prejavuje tým, že človek má panický, chorobný strach vyjsť von, medzi ľudí).. Skôr mi to príde ako vyššie spomínaná paranoja. Ja nemám rada ak niekto nado mnou stojí a ešte ma aj buzeruje. To radšej nič nerobím, alebo mu narovinu poviem, nech odíde.
A možno máš len trému alebo niečo také. Skús si to nevšímať a maj v danej chvíli vlastný svet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
nwm aspoň si myslím
@hoperpohroma xenofóbia je strach z cudzincov.
@bubblebobble presneee také niečo, akurát som sa zarazil, že to možno ani nemusí byť fóbia, ako píšeš
A možno máš len trému alebo niečo také. Skús si to nevšímať a maj v danej chvíli vlastný svet