začínam tým, čo mám prvé v zošite...a začínam sa učiť približne okolo 16- tej keď este neni nikto doma, lebo sa nerada učím, keď je niekto doma a končím približne o 18- tej..
začínam ľahším, aby som to rýchlo malo a potom sa mohla venovať ťažšiemu. A cez týždeň sa učím asi tak, že si spravím úlohy a ak niečo nechápem alebo mám tušenie, že skúša, tak okolo šiestej-ôsmej
priebežne celý semester (aj keď nie všetko lebo nestíham). už si neviem predstaviť, že by som sa na ťažký predmet začala učiť týždeň a menej pred skúškou... ale na zápočet 1-3 dni. tiež to závisí od predmetu.
Vždy si to rozložím tak, aby som mala len jeden predmet na jeden deň. Ale inak sa mi väčšinu predmetov netreba učiť, maximálne tak psycholu a tú si nechávam vždy na víkend okolo obeda.
kedy je cas a sa mi chce a musim. Ale ked je vikend, tak vacsinou rano par hod, poobede par hod a vecer par hod, podla toho kolko toho je a pocas tyzdna tiez kolko toho je ale vacsinou poobede a poveceroch, kedze teraz mava od 8 skolu
Tak doteraz som sa ucievala len v noci ale kedže uz sa pripravujem na výšku tak cez týžden od cca takej piatej a cez vikendy vzdy ked mam cas, napr tento som sa skoro stale ucila :letim:
A samozrejme záleží na tom co sa cim teraz sa napríklad litiku a to je moja smrť
asi okolo tretej... keď mám toho veľa, tak hneď po príchode zo školy a väčšinou začínam ľahším predmetom, aby som potom mala pokoj a venovala sa na 100 % tomu druhému...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a najlepšie sa mi učí v noci a skoro ráno keď ma nemá kto vyrušovať
A samozrejme záleží na tom co sa cim teraz sa napríklad litiku a to je moja smrť