zdravím dnes som na svojej xperii sp chcel dať nový android 5.0.. podarilo sa mi ale nainstaloval som to podla zleho navodu a tak som to chcel dať ešte raz.. dal som formatovať ani neviem čo v recovery mode a teraz ten mobil nejde ani zapnuť a ja neviem
Pri Xperiach bolo treba odomknúť bootloader, nahrať nový kernel a CWM Recovery a potom pomocou CWM nainštalovať novú ROMku ...
Naposledy som mal už dosť dávno Xperiu ARC S a pokiaľ sa nič nezmenilo, malo by to platiť stále....
@77hanes77 Nainštalovať novú romku myslíš ako install zip from sd card a potom už len nájsť ten súbor? A ako doinstalujem tie ostatné aplikácie? Je tam aplikácia aj pre LED pásik čo ma moja Xperia SP? A mobil som už opravil cez flashtool.. Stiahol som originál Android 4.3 a nainštaloval cez.flashtool.. Inak.ďakujem za vaše rady
@papapa111 áno .. Google aplikácie nainštaluješ rovnakým spôsobom ako celú ROMku (Install Zip from SD CARD) a zvolíš súbor
To neviem, či je v systéme integrovaná ... Na XDA fóre, alebo pomocou Wanam Xposed určite nájdeš nejakú appku na to.
............................................
Tak načo chceš rady, ako nainštalovať custom ROMku, keď si nakoniec aj tak naflashuješ originál ROMku -...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
takze si si tam zrejme skusal dat nejaku custom romku. je tak?
podla coho sudis ze si isiel podla zleho navodu? jak si tam flashol romku pre iny telefon tak
+ Google Aplikácie pre 5.0 / 5.1.1 Lollipop (včetne Obchodu Play) : » www.androidfilehost.com/?fid=9591617793...
alebo » opengapps.org/?api=5.1&varian...
Pri Xperiach bolo treba odomknúť bootloader, nahrať nový kernel a CWM Recovery a potom pomocou CWM nainštalovať novú ROMku ...
Naposledy som mal už dosť dávno Xperiu ARC S a pokiaľ sa nič nezmenilo, malo by to platiť stále....
To neviem, či je v systéme integrovaná ... Na XDA fóre, alebo pomocou Wanam Xposed určite nájdeš nejakú appku na to.
............................................
Tak načo chceš rady, ako nainštalovať custom ROMku, keď si nakoniec aj tak naflashuješ originál ROMku -...