prosím vás ked vložím pamäťovú kartu do mobilu tak sa mi dá formatovať pamäť ked to dám tak tak mi ukáže že po formátovani budú odstránené všetky údaje a neviem čo mám robiť nemám ani čítačku kariet.. prosím pomoc
@majocka111 a chces formatovat? nemas moznost format zrusit? niektore telefony nepodporuju ine karty nez tie ktore si naformatuju pri vlozeni ale to je zriedkavy pripad, hlavne napis co chces a aky typ a znacka telefonu to je ...
@majocka111 a už na tej pamäťovke niečo máš? lebo toto zvyčajne robí, pokiaľ máš novú pamäťovku, telefón si ju iba potrebuje preformátovať na svoj formát, v ktorom funguje...ak tam nič nemáš, že je tá pamäťovka nová, tak nevidím problém...
mam tam už súbory, a nechcem formatovať, len ked vložim pamäťovú kartu tak mi nejde ale ked ju vyberiem tak mi ukaže že kartaj je vybrana. Predtým mi išla normalne len som si posielala niečo a zrazu mi nešla.. je to samsung 2550
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov