nie, prave naopak... to je dokaz ze Mikulas existuje...ak je moj vyrok nepravdivy tak potom nieje pravda, ze ak je vyrok pravdivy tak potom Mikulas existuje
TAK KED JE VYROK PRAVDIVY TAK MIKULAS EXISTUJE A KED NIE JE PRAVDIVY TAK NEEXISTUJE ALE MIKULAS DARCEKY NENOSI TO SOM NEDAVNO ZISTIL (( TO LEN MAMKA MI DA KAZDY ROK DO TOPANKY SLADKOSTI I KED SOM ZLY
Ak tvrdíš že tento výrok je pravdivý, potom existuje mikuláš, znamená to, že výrok nie je pravdivý lebo mikuláš neexistuje
z toho vyplíva že si klamár a nikdy by som ti nedal postrážiť moju rybyčku z akvária
z toho plynie že aj ja som klamár lebo rybyčku nemám
to znamená, že ked tvrdím, že si klamár, ale ja som klamár, takže klamem, takže nie si klamár a hovoríš pravdu....čiže mikuláš EXISTUJE!!! ( sory nemohol somsi to odpustiť...)
bode ja som to vedela že mi Mikuláš nenosí sladkosti lebo ete sa nestalo že by som celý rok bola dobrá! takže nakoniec za to môže mama no teeeda,,, ale akože to newem a sladkosti si nechám nosiť aj naďalej
27.Stifut akože ide ti fakt! si ma pobavil si dobrý jednoducho!!
ale inak je toto celé až moc na zamyslenie juuy hlávka ma už bolí z toho :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Alebo je pravdivý a myslíš nejakého iného mikuláša (spolužiaka, dzurindu hocikoho)
nie, prave naopak... to je dokaz ze Mikulas existuje...ak je moj vyrok nepravdivy tak potom nieje pravda, ze ak je vyrok pravdivy tak potom Mikulas existuje
mam taky dojem ze vyrok nevilucuje ani jednu z moznosti ... neznasal som to hlava ma z toho boli
Rmnb-az zajtra sa to zacne...vyrokova logika... dnes som len tak na zaciatok jeden jednoduchsi dal...tesim sa na Hypofokortexora Xenomorpha a spol.
Hej fakt mi to pride ako dalsia z aporii
Pre tych co nevedia jeden filozof popieral pohyb na dokaz toho ze pohyb nie je vymyslal rozne priklady ako napriklad:
vystreleny sip sa nehybe, pretoze v kazdom jednom bode jeho drahy ten sip stoji a kedze stoji v kazdom bode sip sa nemoze hybat
mal ich zenón?
1. Mikulas existuje
2. obidva ocislovane vyroky su nepravdive
??
Holyknight: TAK SA CHOD BAVIT DO PIESKOVISKA, KED TA TO TU NEBAVI!
píše rozumne..
a vieš, ja neznášam bezývýrokové výroke ...
nevieme urcit jej vysledok
rozdelme si ju na 2 vyroky
vyrok A: tento vyrok je pravdivy
vyrok B: Mikulas existuje
su tu pouzite symboly AK, TAK POTOM
cize je to jednoducha logicka implikacia =>
potom plati toto
1:pravda, 0:nepravda
A(0) => B(0)= 1
A(0) => B(1)= 1
A(1) => B(0)= 0
A(1) => B(1)= 1
takto to plati takmer pri kazdej implikacii
LENZE tento vyrok ma taky vyrok A ktory urcuje vysledok implikacie celeho vyroku, cize to nevieme vopred urcit
lepsie povedane:
vyrok A ma pravdivostnu hodnotu A => B
lenze vyrok A => B ma pravdivostnu hodnotu (A => => B
a takto by to slo do nekonecna
susenejablko: btw to som ja hypofokortexor
ok zjednodušíme to
Ak tvrdíš že tento výrok je pravdivý, potom existuje mikuláš, znamená to, že výrok nie je pravdivý lebo mikuláš neexistuje
z toho vyplíva že si klamár a nikdy by som ti nedal postrážiť moju rybyčku z akvária
z toho plynie že aj ja som klamár lebo rybyčku nemám
to znamená, že ked tvrdím, že si klamár, ale ja som klamár, takže klamem, takže nie si klamár a hovoríš pravdu....čiže mikuláš EXISTUJE!!! ( sory nemohol somsi to odpustiť...)
Hypo: ani som to necital, ale mas pravdu
27.Stifut akože ide ti fakt! si ma pobavil si dobrý jednoducho!!
ale inak je toto celé až moc na zamyslenie juuy hlávka ma už bolí z toho :/
vyroky som neznasala len o trochu menej, ako som neznasala kombinatoriku
hoci toto aspon dava logiku