1. zelené, bez náplne
2. nie som fajnova, hlavne nech su v sáčku, lebo tie vo flašiach alebo plechovkách sa mi hnusia
3. k hocičomu
4. tuniak a syr .. to bola prvá kombinácia kedy som si olivy zamilovala
najviac mi chutia zelene a nemam nejaku specialne oblubenu znacku .. niekedy ked mam chut, zozerem balik oliv len tak, ale normalne si ich davam do salatov
1. aj zelené aj čierne, ale častejšie jedávam zelené plnené kápiou su fajn ale väčšinou kupujem neplnené.
2. v obchode, a na značku sa moc nepozerám
3. zvyknem ako maškrtu pri pozeraní filmu samozrejme na pizzi su super alebo aj v omáčke na cestoviny. a patria aj do gréckeho šalátu a ešte na jednohubky ich zvyknem dávať
2. do svojho života som ich vpustila len nedávno, ale tie v sáčku bývajú často pomačkané, takže skôr vo fľaštičke, ale chcem vyskúšať aj tie v konzerve, prípadne nejaké pravé španielske, grécke v špecializovaných obchodoch, lebo medzi tými dobrými a zlými olivami bývajú tiež veľké chuťové rozdiely.
3. najradšej ich jedávam len tak, prípadne s hermelínom a inými syrmi alebo len ku fľaši vína alebo samotné.
4. Syrová roláda s olivami!! (rozvaľkať roztopený napr. eidam, potrieť zmesou z masla a tvarhou, na okraj olivy, zarolovať, nakrájať na kolieska na pečivo a nevedieť sa toho dojesť).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
je mi to jedno
do salatov
salat ...ale aj na spagety su super s paradajkami
2. lifefood
3. výnimočne
4. » www.lifefood.cz/tl_files/data/c... tapenada/produkt/ziva-raw-olivova-tapenada01.jpg
-
k niečomu, len tak to je silné a velmi slane na mna.
-
no a 3. predostiera aj spôsob servírovania t.j. v malých množstvách bez ničoho, aby som vedel, či ich mám či nemám konsum
aha, pre mna neni toto forum
2. bud franz josef alebo v takej uzkej flasticke, znacku si nespomeniem
3. ciste, s jedlom, v salate etc
2. nie som fajnova, hlavne nech su v sáčku, lebo tie vo flašiach alebo plechovkách sa mi hnusia
3. k hocičomu
4. tuniak a syr .. to bola prvá kombinácia kedy som si olivy zamilovala
len tak , do šalátov, cestovín, na pizzu atď (čím viac olív.. tým lepšie ♥)
2. v obchode, a na značku sa moc nepozerám
3. zvyknem ako maškrtu pri pozeraní filmu samozrejme na pizzi su super alebo aj v omáčke na cestoviny. a patria aj do gréckeho šalátu a ešte na jednohubky ich zvyknem dávať
4. nemám špecialitu
2. do svojho života som ich vpustila len nedávno, ale tie v sáčku bývajú často pomačkané, takže skôr vo fľaštičke, ale chcem vyskúšať aj tie v konzerve, prípadne nejaké pravé španielske, grécke v špecializovaných obchodoch, lebo medzi tými dobrými a zlými olivami bývajú tiež veľké chuťové rozdiely.
3. najradšej ich jedávam len tak, prípadne s hermelínom a inými syrmi alebo len ku fľaši vína alebo samotné.
4. Syrová roláda s olivami!! (rozvaľkať roztopený napr. eidam, potrieť zmesou z masla a tvarhou, na okraj olivy, zarolovať, nakrájať na kolieska na pečivo a nevedieť sa toho dojesť).
väčšinou z jednoty ale značka neviem aká
keď mám chuť tak samé, väčšinou so syrom alebo šunkou