fu teraz ma nic nenapada a ohladom 1.aprila sme v skole hadzali salamu jak jebnuty a ta salama ostala vyset nad stolickou kde vzdy sedi učka ne a ona dosla a si sadla chvilu zapisovala a zrazu jej taka slama capne rovno na stol no DD s toho som nemohla
mam taký nápad ale vihovuje to len na chalanou a z rodini dakto napriklad sestra a brat.....
ked sestra hovori svojmu bratovi o 1.aprili a brat nechce uverit tak mu pred spankom daj lego do postele a napiš na listok že 1.apríl.... a ftedi ti uveri.....
Ninja265
Ty mi chceš povedať, že si 20 ročný chlapec z RV? Takto, ako na Tvojom komentári, som sa už dávno nepobavila. Čo si Ty môj, celý život ovce pásol namiesto školy?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ked sestra hovori svojmu bratovi o 1.aprili a brat nechce uverit tak mu pred spankom daj lego do postele a napiš na listok že 1.apríl.... a ftedi ti uveri.....
Ty mi chceš povedať, že si 20 ročný chlapec z RV? Takto, ako na Tvojom komentári, som sa už dávno nepobavila. Čo si Ty môj, celý život ovce pásol namiesto školy?