Pentax K-5 (poloprofesionalna "zrkadlovka") a objektív Sigma 50 2.8 (makro) planujem vymeniť telo (fotaku a zbaviť sa objektivu čo nepoužívam , všetky fotky čo mam tu na B. som fotil na toho Pentaxa, krásny stroj , mám ho velmi rád , ale je čas
@JiriKara podľa heureky je stále cena tohto typu 700€, takze by som ti povedal, ze nie je potrebne ho menit a ak sa ti objektiv zda zly, tak skus zmenit na 20-50 mm nieco take
@5 hejk? lebo niektoré sedia niektoré nie, tak to je fajn, ja sa ozvem ak by som sa rozhodla že fakt mi ho treba
aj môj prvý je to vlastne ako, tiež by sa zišlo už lepšie niečô, aspoň tá 5-ka, ale momentálne
@yoshtixiang jaaj, ty si odbornik? ano prejdem dalšimi 4 objektívmi ktoré mam ano na pentax ich vela nieje, skoro žiadny, 250 objektivov je dosť málo vlastne, to je číslo blizke 0 . @aprilynne nemusia sedieť tie novšie čo maju iny typ ostriaceho pohonu ale to sa dá poriešiť novšim softwerom fotaku. K20 je v pohode , pokial sa foteniu venuješ len tak pre zabavu tak to uplne stačí
@jirikara chcel som tiež Pentax a vyhľadávače mi našli počet 36 lens. Ďalej, keď fotíš profesionálne, prečo práve postneš otázku na birdz ? Mal by si sám vedieť, čo je pre teba dobre, ja by som osobne zmenil objektiv a dal naň filter, ty môžeš chcieť niečo úplne iné, tak tu nevyskakuj a vyber si podľa seba. To, že máš ďalšie objektívy si predtým nepísal, ak to požaduješ za vhodné, kúp si nový fotoaparát
@yoshtixiang ja nepotrebujem radu! a hlavne nie od teba resp ked sa začnem fotiť z hora , na krásneho sa ozvem ja som to sem dal ako ponuku ja viem čo chcem, a z dobrej vôle som ponukol veci ktoré chcem vymeniť , či niekto nechce kupiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A objektív by som aj chcela, ale mám K-20, takže nič
@jirikara proste, tak ako som ti napisal podľa mňa skús prejsť objektívmi, ale viem, že na pentax ich veľa nie je
aj môj prvý je to vlastne ako, tiež by sa zišlo už lepšie niečô, aspoň tá 5-ka, ale momentálne
wrrrrrr !