Ahoj. Poprosím vás blbé komenty si nechajte pre seba nie som na ne zvedavý.
Nedávno som zistil, že môj foter má bokovku.. Išiel som mu kradnúť do saka nejaké penaižky na piatok a v tom som našiel jeho účet vo vrecku saka a na nom bolo 24 eu
@mielikki myslím, že to je skvelý nápad, ale bude mať asi jeden háčik. chalan napísal, že musí fotrovi kradnúť peniaze, čiže on žiadne nemá a prepokladám, že tá baba by si s ním bez nich nezačala (predpokladám, že je zlatokopka)
@tomas777 a my zas nie sme zvedaví nato ako kradnes otcovi peniaze a este to tu aj zavesis. Prides mi ako taky rozmaznany fracek co sa ide rozrevat lebo jeho otec spava s dakou babou. Myslim, ze ty problem nemas. Ma ho tvoj otec a tvoja matka. Nesi 5 rocny chlapec a mozno by bolo lepsie ak by si bol, vtedy by som tie tvoje kradeze aj chapal...
@tomas777 ked si ich chces uzivat tak si ich chod zarobit. Nejde o to komu budu chybat, ale o to, ze tebe nepatria. Toto som ja uz vedel, ked som mal 10 a nie 18.
@tomas777 a kto zacal vypisovat o svojich prachoch? ja nemam komplexy a nepotrebujem na internete riesit stav svojho konta ani svoj vozovy park narozdiel od teba
jj cize ked nikdy nic sam neurobis a vsetko dostanes pod nosom mi ho donesies ukazat no to ma poser
inak odpoved som ti dala v tretom komente tak si to skus niekedy aj precitat
však rob čo chceš a čo uznáš za vhodné máš hádam už svoj rozum, tak nechci aby ti diktovali iný čo máš urobiť a sám porozmýšlaj nad tým, že ako sa zachováš, čo bude pre teba najlepšie
Aj som ti chcela poradiť ale potom čo som si tu prečítala, som znechutená.... Možno to na to nevyzerá ale v DOBROM Ti prajem aby ťa vydedil, a potom by si sa spamätal.
Takže nemáš za čo (myslím že ja som ti dala dobrú radu )
Vitaj na Birdz-i a maj sa ... zle (pamätaj, to stále v dobrom )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
a nekradni rodičom peniaze
Ale riešme môj problém....
Ak nechám mamu v nevedomosti, nezničím rodinu, ak jej to poviem, zničím rodinu, lebo ona by to neuniesla
čo by si spravila ty... to správne , ktoré ale vedie do záhuby , alebo to nesprávne, ktoré ale zachráni rodinu (mlčať)
Jemu tie keše chýbať nebudú a ja si chcem užívať.
Ešte niečo ?
Hej, este to, ze ti dobre jebe.
Takže teraz k môjmu problému.... čo mám urobiť ?
nevyzrety chudak
cmuky cmuk
Ked tak, skor zavidim tvojmu otcovi tu zabu
Ja mám rád baculky.
Kua prečo tu riešite prachy a nie moju morálnu dilemu wtf ?
inak vobec nie si fake, ze? deti, deti
Daj kokot si pred meno a do titulu, a potom sa zavri do skrine a potichu zomri.
Urobíš službu spoločnosti
jj cize ked nikdy nic sam neurobis a vsetko dostanes pod nosom mi ho donesies ukazat no to ma poser
inak odpoved som ti dala v tretom komente tak si to skus niekedy aj precitat
@hajzelodkosti ty si uz druhykrat my hero of the day!
@hajzelodkosti ano majetok sa dedí, to by si vedel, keby si mal čo dediť
vlastne pockaj nie dneska nemozes byt hero dnes je hero moj chlap co ma chranil pred divnymi spitymi ludmi ale mas cestne uznanie odomna!!!
(to ja len tak keď už je reč o zdedených lovach )
Nečakal som, že práve ty mi poradíš normálne.
Budem si užívať život a nad týmto zavriem oči, aby som sa nemusel plahočiť bahnom ako vy ostatní.
Dakujem všetkým za normálne rady a vy sprostí sa poondite.
čau
Tvojmu fotrovi prajem bankrot a tebe syfilis
Takže nemáš za čo (myslím že ja som ti dala dobrú radu )
Vitaj na Birdz-i a maj sa ... zle (pamätaj, to stále v dobrom )