pred, ak sa jedná o nejakú akciu alebo cestovanie a blbne sa, ale aj to po prvé často oľutujem a po druhé občas komandujem fotografa, takže celkovo asi za
oveľa radšej som ZA foťákom ako pred ním. teda ani by mi nerobilo problém nechať sa fotiť, ibaže by to musel byť človek, ktorého vkusu a citu pre detail absolútne dôverujem, a takého... som ešte nestretla
nenávidím fotenie najviac zo všetkého..ked ma dakto foti..alebo v škole ked fotia..alebo ked sa dakto foti..idem radšej 100km z tadial preč ...ale ja fotím celkom rada tých, čo sa mi odfotit daju
Naposledy som aktívnejšie fotografovala v sobotu (na chate) na pamiatku Ale nebavilo by ma byť profesionálnou fotografkou a pred fotoaparátom... ...ehm, nie som fotogenická
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
,,mojka pod sa so mnou odfotiť " jasné a ešte čo nechceš? !
Ale z výletu chcem mať vždy fotku ♥
Ja za, ale to je doba dávno minulá, už dlho som nemal čas ani prístup k foťáku.
cize najradsej pred aj za naraz. skoda, ze je to unreal
ale som nahnevanaá keď fotky z dovolenky sú len druhých ľudí a prírody a ja nemám žiadnu fotku, lebo nikto iný nefotí
» laszlo-kenez-photo.blogspot.sk/...