Fotky na IG v plnej veľkosti a bez úprav s pozadím
Ako pridám na Instagram fotografiu vo svojej plnej veľkosti a bez akéhokoľvek orezávania? Pretože zatiaľ to každá aplikácia umožňuje iba s úpravou a bielym či iným pozadím, a to nechcem. Ak viete, poraďte mi, ďakujem
najskor by to chcelo si zistit ako instagram funguje...fotky pridava VZDY len v tvare stvorca...tj bud ti tu foto oreze do stvorca alebo ti tam prida tie biele pasy aby zo sirokouhlej fotky vznikol stvorec.
Normálne. Prídeš chytíš tu pojebanú fotku v jednom rohu jedným prstom, v druhom rohu druhým prstom a tie prsty budeš pomaličky posúvať po obrazovke k sebe. Ale ak máš fotku až príliš veľkú tak sa ti tam aj tak neurve celá.
A ak ti toto nefunguje tak si aktualizuj Instagram. Ak nevieš ako zapni Google a napiš "how to update Instagram"
normalne chod na play store a daj aktualizovat a potom ked pridas foto, tak vlavo dole mas taky znak, ten ked kliknes tak ti necha fotku v originalnej velkosti a ked kliknes znovu, tak na stvorec a ked budes zoomovat prstami mozes menit rozmer
napriklad mne ta funkcia nenabehla hned ako niektorym, lebo viem ze frajer to mal skorej ale potom som ju mala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A ak ti toto nefunguje tak si aktualizuj Instagram. Ak nevieš ako zapni Google a napiš "how to update Instagram"
normalne chod na play store a daj aktualizovat a potom ked pridas foto, tak vlavo dole mas taky znak, ten ked kliknes tak ti necha fotku v originalnej velkosti a ked kliknes znovu, tak na stvorec a ked budes zoomovat prstami mozes menit rozmer
napriklad mne ta funkcia nenabehla hned ako niektorym, lebo viem ze frajer to mal skorej ale potom som ju mala
Nie vzdy
Je taka aktualizacia nova asi mesiac (mozno) a toto neplati uz