Keď sme objednávali fotky na oznamka tak som chcela jednu ale tá sa mi teraz už nepáči a chcela by som inú Dajú sa tie fotky niekde vyvolať v takej malej veľkosti z usb kľúča ?
@megane normalne prídem niekde kde vyvolávajú fotky a poviem že ich chcem v takom malom formáte a oni mi to urobia ? Stačí keď to donesiem na usb ? A koľko ťa to stálo
ja som si ich - vdaka mojim magickym super pocitacovym schopnostiam - upravila tak, ze v subore s rozmermi beznej fotky (nieco ako 9x13?) som mala vela malych fotiek v tabulke. A vytlacila som si ich napriklad v DMke, na takom tom zazracnom stroji samoobsluznom.
Normálne som prišla s oznamkom a usbčkom, kde som mala fotku a povedala som, že chcem mať fotku ktorá sa mi bude veľkostne zmestiť do oznamka (mali sme tam vyhradenú plochu na to a mali sme dosť malé oznamká), ona si odmerala ten rámik a vyvolala to. stálo ma to dosť, 5 eur za 10 malých fotiek, ale možno som len našla predražené štúdio.
uplne hocikde ja som to mala tusim z faxcopy a stala ma cela A4 asi 2eura lebo platis za stranu dobehnes s usbckom povies tete ze chces male fotky ako na oznamko ona mi to tam zmensila hned ukazala ci to take moze byt a mala som za stranu fotiek
@leilynka Kdekoľvek .. dokonca aj v drogériach nájdeš automaty pre vyvolávanie fotiek .. Zapojíš tam USB klúč alebo pamäťovú kartu, vyberieš fotografiu, zadáš rozmer, vhodíš samozrejme mince alebo dáš peniaze predávajúcemu a ono ti to vytlačí.
akurát minulý týždeň som to robila pre sestru...v GIMP-e, ale to je také trochu zložitejšie...dá sa to spraviť aj v skicári vo windowse, len treba dávať pozor, aby si to nezmenšila príliš, lebo potom budú fotky rozmazané...najlepšie je len zachovať pomer strán a nie zmenšiť fotku rovno na 2x2,5 cm...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov