My sme síce mali kamerama, ktorého nebudem radšej komentovať .. ale zato za fotografa veľký palec hore inak volal sa Lukáš Stašák a jeho Lookasy Creative a zase priateľka mala skvelého kameramana a ten sa volal tuším Michal Trulík
Vysledky su zle lebo v dnesnej dobe uz kazdy druhy uzlik beha s profi zrkadlom a kazdy druhy chce byt profesional a kompenzuje si to vyskou unvesticie do vercajku.
@lucina223 ja hej, dokonca aj s fotografických stretiek nadšených amatérov v ZA zo skorších čias a musím povedať, že skvelý fotograf a aj prístupný ako človek
@cerstvydospelak ja som pred cca 2 rokmi narazila na jeho stránku na facebooku a osobne by som bola za neho ako fotografa na našu stužkovú,ale dole na JZ by asik neprišiel
@lucina223 ja som bol plne spokojný a ostatok triedy tiež ale tak myslím, že prísť by prišiel len by sa vám to tak akosi predražilo na tých hmotách pohonných
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Co poznam co mali,tak ako Lukas Stasak je velmo dobry