○Na tento portál som prišla pretože by som tu rada spoznala kreatívnych ľudí, umelcov každej kategórie a veku pokecala a veľmi rada by som našla aj spoločné tematiky a ideológie na vyjadrenie v spoločnej spolupráci
Zaujíma ťa aj fotenie vonku? S @galinka -ou sme si chceli niekedy urobiť niečo ako fotovýlet na nejaké pekné miesto v BA a možno by sme o tom založili diskusiu a urobili to ako birdz fotostretko... ak chceš, môžem ti potom dať vedieť ale dvakrát profesionálne by to nebolo
Podstatná zložka fotenia je myšlienka, model a fotograf nič viac ti k tomu netreba
-Môžeš mať vybavenie a ateliér aký len chceš ak je výsledok Speachless je na nič ...
-Ja preferujem všetko mimo ateliéru, umelých svetiel, bleskov a podobne robím to po svojom pretože keď som fotila v ateliéry 3 roky mala som dojem obmedzenia a mňa osobne to nenaplňovalo, rada využívam priestor ktorý by si nikto nevšimol,že je použiteľný
Táto slečna je ako fotografka skutočne úžasná, pár krát som s ňou mala tú česť spolupracovať. Má skvelý prístup k ľuďom, dá sa s ňou dohodnúť na vlastnej tématike nenasúka vám silou mocou to, čo chce ona prípadne vám tu vaše tématiku pomôže dokopať k dokonalosti. Popritom aj ako človek je skvelá, žiaden horenos ktorý si svoje odcvaká, ale správa sa k vám ako k najlepšiemu priateľovi a verte mi, že s touto osobou budete chcieť ostať v kontakte...ja som ostala a neľutujem... HAWK! BAUU
I. Expresia s ľuďmi = Vyjadrovanie našich spoločných fragmentov duše , každý kúsok ktorý je v dané obdobie potrebné prejaviť a nejako ventilovať do prostredia.
II. Rôzne tematické celky = Napríklad kolekcia ktorú som začala tvoriť nedávno " Paint Your Story " ktorá by mala ukazovať ako sa dá vnímať svet a ako ukázať , že za hranicou klasického bežného pohľadu sa skrýva čosi viac Zatiaľ mám dve takéto fotky , nerobím to pásovo.
III. Mám veľa fotiek oblohy pretože každý deň ma uchvacuje a vytvára nekonečno kombinácií rada by som fotila Vesmír ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Big Dream!
@Nagira - Ďakujem ti moooc za tie 4 roky nášho priateľstva a spolupráce. Sú pre mňa trvalá hodnota ♥
Xhtml je na tento portál príliš dospelý a skúsený, všetko vie, všetko videl, všetko počul a úplne postačí, ak ho budeš ignorovať
Viac-menej s tebou súhlasím, ale myslím, že treba, aby fotograf vedel s fotoaparátom pracovať - inak mu ani tá dobrá myšlienka nemusí stačiť na dobrú fotku (aj mne sa už párkrát stalo, že bol nápad, ale nevedela som foťák donútiť k spolupráci, nevedela som ho nastaviť tak, aby to odfotil podľa mojich predstáv - a s photoshopom kamarátka nie som)
Čo sa týka blesku - tiež ho nemám rada, ale zase sú druhy fotiek, ktoré krajšie vyzerajú, ak sú urobené v ateliéri.
P.S.: Aj mňa by zaujímala ukážka nejakých tvojich fotiek
@seclusionist tam pána xhtml si nevšímaj, pre neho je názor 23 ročného človeka názorom dieťaťa, čiže bezvýznamný keď mal sám 23, tak boli bezvýznamné iba názory ľudí 20 ročných a mladších
- Ano pravdu máš - ale to sa týka skôr amatérskych fotografov ktorý chcú fotiť niečo čo nevedia dopredu nejako v hlave vyšpekulovať a potom skúšajú ale tam treba predvídavosť a maximálnu predvídavosť. Hádam to už mám za sebou po tých 7 rokoch
Na škole nás mučili takže som ostrieľaná - a nejako sa nebojím človek si musí aj veriť inak sa nikam nedostane...
hmm... a ja ze to iba v mojom meste, z ktoreho pochadzam, sa kazdy druhy clovek, ktoreho poznam, chce stat fotografom.. nuz vidim ze to bude asi mat vacsie rozmery..
nuz aj tak nechapem.. 7 rokov fotenia plus pravdepodobne si to aj studovala, kedze ta na skole "mucili" a povies ze nemas dobry foto-job ?
skoda ze ja nemam take dlhodobe foto skusenosti ako ty
@paaloo Nuž ja si myslím , že už v každom povolaní či odvetví je veľa profesionálov polo profesionálov, amatérov a potom tých pseudoskúšačov takže jediné čo ich oddelí medzi sebou je neustály progres.
-Máš pocit , že mať skutočne dobrý job podľa predstáv je tak ľahké nájsť a prepracovať sa k nemu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Pozri,mne to tu prišlo ako najlepšie - pretože Fórum je asi najčítanejšie do statusu to nemá zmysel rvať - a Blog to nie je.
Ak ťa to obťažuje tak pardon.
Hawk!
Hi!
Ja si vôbec nemyslím,že je to nič moc.
Podstatná zložka fotenia je myšlienka, model a fotograf nič viac ti k tomu netreba
-Môžeš mať vybavenie a ateliér aký len chceš ak je výsledok Speachless je na nič ...
-Ja preferujem všetko mimo ateliéru, umelých svetiel, bleskov a podobne robím to po svojom pretože keď som fotila v ateliéry 3 roky mala som dojem obmedzenia a mňa osobne to nenaplňovalo, rada využívam priestor ktorý by si nikto nevšimol,že je použiteľný
A v exteriéry sú naj fotky - pravda ♥
Hawk!
tiez sa snazim pohnut rovnakou ciarou ako ty...
@zajko30 mario by povedal ze aj pekny...
I. Expresia s ľuďmi = Vyjadrovanie našich spoločných fragmentov duše , každý kúsok ktorý je v dané obdobie potrebné prejaviť a nejako ventilovať do prostredia.
II. Rôzne tematické celky = Napríklad kolekcia ktorú som začala tvoriť nedávno " Paint Your Story " ktorá by mala ukazovať ako sa dá vnímať svet a ako ukázať , že za hranicou klasického bežného pohľadu sa skrýva čosi viac Zatiaľ mám dve takéto fotky , nerobím to pásovo.
III. Mám veľa fotiek oblohy pretože každý deň ma uchvacuje a vytvára nekonečno kombinácií rada by som fotila Vesmír ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Big Dream!
@Nagira - Ďakujem ti moooc za tie 4 roky nášho priateľstva a spolupráce. Sú pre mňa trvalá hodnota ♥
Hawk!
A čo máte všetci s mojim Hawk?
Hawk!
Xhtml je na tento portál príliš dospelý a skúsený, všetko vie, všetko videl, všetko počul a úplne postačí, ak ho budeš ignorovať
Viac-menej s tebou súhlasím, ale myslím, že treba, aby fotograf vedel s fotoaparátom pracovať - inak mu ani tá dobrá myšlienka nemusí stačiť na dobrú fotku (aj mne sa už párkrát stalo, že bol nápad, ale nevedela som foťák donútiť k spolupráci, nevedela som ho nastaviť tak, aby to odfotil podľa mojich predstáv - a s photoshopom kamarátka nie som)
Čo sa týka blesku - tiež ho nemám rada, ale zase sú druhy fotiek, ktoré krajšie vyzerajú, ak sú urobené v ateliéri.
P.S.: Aj mňa by zaujímala ukážka nejakých tvojich fotiek
Haha ďakujem , budem
- Ano pravdu máš - ale to sa týka skôr amatérskych fotografov ktorý chcú fotiť niečo čo nevedia dopredu nejako v hlave vyšpekulovať a potom skúšajú ale tam treba predvídavosť a maximálnu predvídavosť. Hádam to už mám za sebou po tých 7 rokoch
Na škole nás mučili takže som ostrieľaná - a nejako sa nebojím človek si musí aj veriť inak sa nikam nedostane...
@tikalok Vďaka!
P.S. 1 - Dnes vedieť Angličtinu nie je nič zaujímavé
P.S. 2 - Hawk je môj podpis neopakujte PPP
Love ♥
Hawk!
nuz aj tak nechapem.. 7 rokov fotenia plus pravdepodobne si to aj studovala, kedze ta na skole "mucili" a povies ze nemas dobry foto-job ?
skoda ze ja nemam take dlhodobe foto skusenosti ako ty
inak i ja by som rad videl portfolio...
peace!
-Máš pocit , že mať skutočne dobrý job podľa predstáv je tak ľahké nájsť a prepracovať sa k nemu?
Všetko raz bude
Hawk! ♥
Hawk - with love and light ♥