Mám rada toto umenie, aj ked´výtvarné umenie - maľba je mi bližšie. Najradšej fotografujem krajinu, priateľov a zvieratá... niekedy i odpad, hnusné veci a depresívne objekty
Celkom fajn i ked mna najviac bavilo vyvolavanie ale samotne fotenie len ked ma clovek nejaky napad naposledy som videl fsa fotku z diskoteky kde si chlapec nastavil dlhsi cas uzavierky a podobne
Velmi rad fotim,. najviac portrety a reportaz. Okolnostami som "donuteny" fotit tanecne skupiny ale neskor sa to zvrhlo aj na fotenie akcii rozneho druhu. Je to relax zabava a aj hlavne nejaka kreativna vypln casu. Jednoducho konicek. Clovek by som chcel stale zlepsovat len tych chcetakov je nejak nedostatok.
milujem fotografovanie je to strasna sranda najme ked mate co fotit a strasne ma to bavi casto fotim samu seba ked je krasne sfarbena obloha ofdfotim ju rada fotim aj ludi napriklad kamosky ked mi pozuju alebo im hovori ako si lahnut sadnut
Ja od kedy fotim digitalom mam najradsej fotky prirody a miest v panoramatickom pohlade. Moj rekord je spojenie 7 fotiek do jednej. Raz som sa odfotil aj ja NAHY a to my uplne zmenilo zivot. Je tomu asi 6 mesiacov. Bolo to strasne, uplne ziadne svaly len taka zvlastna schranka zarastena chlpmi. Tak som kupil depilator a zacal chodit do posilky.
ja som fotku vyštudoval ,išiel som natuto školu pretože som miloval zvierata, chcel som ich šudovať ale taka škola nebola,tak som išiel na fotku že budem robiť dokumentaristiku ,kedže som pred tým chodil 9 rokov na vytvarku tak som rad tvoril ,fotografia mi prirástla k srdcu a dnes fotím abstraktné ,tvorívé fotky , chcel by som skúsiť akty ale ťažko zháňať model ,hlavne ak máte 19 rokov a pôsobite neprofesionalnym dojmom ,digitalnu fotografiu neuznavam pretože uplne vyradila analogovú a pritom je analogová lepšia ,kvalitnejšia ,digitalna ma len materialne a finančne vyhody ale klasickej fotke ktorú si pracne vyrábate vo fotokomore ,sa nikdy nevyrovná
ja v poslednej dobe zbožnujem fotenie len neviem vytvorit vlastnu stranku zopar fotiek mam v albume...ked sa wam chce dajte nazor, lebo newiem ci je to dobre alebo nie
fotografovanie je moj kon Je to super, ked sa mozete vyjadrit pomocou malej krabicky..ja najradsej fotim abstrakciu a emotivnu fotografiu, ale mam rad aj ine kategorie
Myslím,že to čo cítiš(alebo ako to nazvať je lepšie vyjadriť fotografiou než maľbou(no v mojom prípade je to tak,aj keď aj maľbu mám tiež rada)...fotím všetko/každého,čo/kto ma zaujme...keď ma niečo napadne a tak ...
fuuuha pre mňa je fotografovanie najlepší relax a najlepší druh výtvarného umenia ...milujem fotenie ľudí , makro , experiment a učite momentky tie sú naj ak s apodaria
..nooo mna to celkom bavi...hoci moj fotak nie j enic moc...ale je ot zabava a uz lne pri pohlade z okna vidim vela napadov na fotku....len by som sa v tom chcela zdokonalaovat na nekaej strednej skole....ale tka hadam uvidime ako bude
no v poslednych rokoch sa k nemu neako dostavam blizsie a blizsie....a chcely b y som to stdovat..ale nie som si ist ci mám dostatok talentu takze uvidime ci s ami to podari..ale bavilo by ma to..lebo mi je v podstate jedno ci fotim krajinu ci deti allebo ine... som rada ze mam v ruke fotatk a fotim
Dajte si vytlačiť fotku z našej ponuky, vyberte si z nášho rozsiahleho albumu krásnych fotiek.
Ak sa Vám nič nepáči, alebo máte inú predstavu, pošlite nám svoju fotku a mi Vám ju radi vytlačíme aj v "neskutočných" rozmeroch na materiál podľa Vášho výberu.
Veľa krásnych fotiek Vám praje www.vytlacsima.sk! ...aby ste sa mali na čo pozerať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Na fotení mám rada že mi to dáva nový uhol pohladu na veci. Najradšej fotím mesto, nebo a mna
Chcela by som si teraz zohnať nejaký poriadny foták lebo vačšinu vecí fotím mobilom, výhoda je ale že ludia nevedia že ich fotím
Dajte si vytlačiť fotku z našej ponuky, vyberte si z nášho rozsiahleho albumu krásnych fotiek.
Ak sa Vám nič nepáči, alebo máte inú predstavu, pošlite nám svoju fotku a mi Vám ju radi vytlačíme aj v "neskutočných" rozmeroch na materiál podľa Vášho výberu.
Veľa krásnych fotiek Vám praje www.vytlacsima.sk! ...aby ste sa mali na čo pozerať...