@8 - @13 ale chápte prosím, že ja nijako neznevažujem jej vzťah k otcovi, mne je to naopak vcelku sympatické. tak ale ten spontánny myšlienkový pochod nešlo ovládnuť
ja si myslim, ze ked trochu pogooglis na nete, sama uvidis, ktora agentura robi ake profesionalne fotky, prip. kolko chce registracny poplatok a aj na zaklade toho sa mozes rozhodnut
le provocateur mi urobili book a ešte som v jednej agentúre » supermodels-tn.sk/... ale upustila som z toho... inak som nemala problem milý ľudia veď ide o love
@burble telocvikár na strednej bol u nich 5rokov pobehal polku sveta aj ja som mala ísť na pol roka ale akurát som mala maturu a skúšky na výšku tak som to musela odložiť...normálne fungujú ..je to agentúra posúvajú modelov zahraničným agentúram tak na sk nečakaj nič moc fotky ani webku
@burble každý si môže dať book nafotiť u koho chce predsa ...ja som si ho dala nafotiť inde voľba je na tebe ... oni bez tvojho súhlasu nemôžu nič a zahraničný si svoje fotky nechajú na svojej stránke... ako ich výtvor práce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a zas jej niekto naklada