Ahojky,chcela by som vas poprosit o radu.Idem kupovat fototapetu (viete niekto ako sa vola ta farba?) » www.decotrend.sk/product/sk/FM05... pozri,a neviem aka farba by sa hodila na steny.Nechcem si spravit z bytu cirkus takze pls ak dakto ..A akej far
Tá tapeta je dosť výrazný prvok, takže by som sa ohľadom farieb krotila. Niečo neutrálne, aby sa nestalo, že sa ti budú biť farby a výsledný efekt nebude žiaden estetický zážitok.
Biela je ideálna. Myslím, že som na tých obrázkoch videla aj sivú stenu, môžeš si to skombinovať.
Určite by som do iných farieb nešla. Nech to pôsobí jednoducho, vzdušne a elegantne.
(Mne osobne sa tá tapeta nepáči, si si istá, že chceš takúto?Skús popozerať aj ďalšie)
Ista som si neni,ale aku?Sedim nad fototap.uz nejaky ten den a fakt si neviem vybrat.Pozerala som snad kazdu stranku na internete.Ide o obyvacku,nechcem aby bola fadna,ale nechcem aby bola ani cirkusantska.Porad,pls
mne sa ta tapeta lubi , zavesy by som dal silno ruzove a zaclony biele alebo jemne ruzove alebo cierne zavesy a bledo ruzove zaclony proste kombinacia ciernej bielej a roznych odtienov ruzovej
ale ak chceš za každú cenu » www.decotrend.sk/product/sk/FM05... , je to teplá farba takže dala by som k nej nejakú úplne jemnulinkú ružovú, niečo ako lupene tých kvetov (ja osobne ružovú aj tak neznášam, ale keď sa Ti to páči... )
závesy a záclony by som dala k tomu na taký nejaký štýl:
4.Ta co sa paci tebe,sa paci aj mojmu staremu.No byt ala barbie by som fakt nechcela.Nabytok mam cierny,sedacka,obyv.izba,stol vsetko je cierne,ta tapeta mi dosla dost elegantne,no pomalicky fakt neviem.Ja ruzovu nemusim,mne sa paci ta tmava bordova ci aka farba to vobec je
@Balada tak predsa kvoli jednej farbe si nemusíš dávať obrázok s ružovými kvetmi...
ja navrhujem aj tak tú modrú
k tomu si možeš dávať čokoľvek tmavo aj svetlomodré, biele, čierne sedačky by to tiež nemali skaziť a okrem toho to bude vyzerať stále elegantne na jednej strane, na druhej upokojujúco...
Nieco miestnost stmavi ci opticky zmensi, nieco zas presvetli, opticky zvacsi. Taktiez farby a vzory podvedome vplyvaju na cloveka rozne. A vyrazne objekty potlacaju ostatne. Treba nad tym dobre pouvazovat. Inak je to na tebe
Neviem, akú veľkosť by si si kúpila, ale ak tú väčšiu, dúfam, že máš izbu aspoň 6 x 5 m, aby to nepôsobilo morbídne, ak by si sa rozhodla pre menší rozmer, potom tú záležitosť by som radšej vymenil za veľkorozmerný abstraktný obraz (predpokladám, že si sa oddala minimalizmu).
izba je 5x5m cize myslim ze dost velka.ak by mal niekto daky napad na fototap.prosim o link al.webku.fakt si neviem dat rady,kazda rada dobra.Mozno niekto vie aj linky na interiery? dik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Biela je ideálna. Myslím, že som na tých obrázkoch videla aj sivú stenu, môžeš si to skombinovať.
Určite by som do iných farieb nešla. Nech to pôsobí jednoducho, vzdušne a elegantne.
(Mne osobne sa tá tapeta nepáči, si si istá, že chceš takúto?Skús popozerať aj ďalšie)
A čo sa závesov a záclon týka, takisto biele.
ale ak chceš za každú cenu » www.decotrend.sk/product/sk/FM05... , je to teplá farba takže dala by som k nej nejakú úplne jemnulinkú ružovú, niečo ako lupene tých kvetov (ja osobne ružovú aj tak neznášam, ale keď sa Ti to páči... )
závesy a záclony by som dala k tomu na taký nejaký štýl:
» www.bonprix.cz/bc/offer.htm;js...
ako.. závesy tmavšie, ako pozadie tej tapety a záclony buď čisto biele, alebo nejaké tiež biele so vzormi v tej istej farbe ako závesy....
aj tak si si vybrala podľa mňa dosť blbú tapetu.. alá barbie house
ja navrhujem aj tak tú modrú
k tomu si možeš dávať čokoľvek tmavo aj svetlomodré, biele, čierne sedačky by to tiež nemali skaziť a okrem toho to bude vyzerať stále elegantne na jednej strane, na druhej upokojujúco...
nebudeš mať z bytu ani barbie house ani cirkus