Poraďte mi prosím nejakú schopnú knihu na učenie sa francúzštiny. Franinu som sa učila teraz v škole prvý rok, tak nie som až taký začiatočník, len by som sa chcela v lete potiahnuť
ak vieš po anglicky, tak si daj duolingo.com je to zabavnejšia forma si myslim a uči sa tak lahšie cudzí jazyk ja moc nie som zástanca tých knich pre samoukov, podla mna to človeka rýchlo prestane bavit
» www.martinus.sk/?uItem=91622...
tato je fajn, aj ked ju nemam s cim porovnat.
Ta kniha mi pride ako pre zaciatocnikov, ak vies zaklady mozno by si mala najst nieco ine )
bonne chance
ale tak ja si to kombinujem všelijak ešte s internetom, sem tam pozriem niečo po FR (seriál, krátke filmy, videá, vlogy, skeče), ľahšie sa tak na človeka nalepia veci ako melódia reči, frázy, prízvuky...
no a potom gramatika -
celkom fajné vysvetlenie gramatiky je toto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
tato je fajn, aj ked ju nemam s cim porovnat.
Ta kniha mi pride ako pre zaciatocnikov, ak vies zaklady mozno by si mala najst nieco ine )
bonne chance
ja osobne sa učím z tejto » www.martinus.sk/?uItem=67521...
ale tak ja si to kombinujem všelijak ešte s internetom, sem tam pozriem niečo po FR (seriál, krátke filmy, videá, vlogy, skeče), ľahšie sa tak na človeka nalepia veci ako melódia reči, frázy, prízvuky...
no a potom gramatika -
celkom fajné vysvetlenie gramatiky je toto
nejaká gramatika, výkladový slovník a časovanie je napr. tu » la-conjugaison.nouvelobs.com/...
...na slovíčka je fajn toto » learn.lingvist.io
... a na slovné spojenia už spomínané Duolingo » www.duolingo.com/...
(len tam anglicky treba rozumieť)