V prvom rade prepáčte ak tu už bola táto téma, lebo je to dosť možné.. Takže aký máte názor na sex medzi priatelmi? berete to ako super ..výhodu alebo sa vám to zná blbé? akože bez lásky atak.. Už ste také niečo zažili/máte takého priatela/priatelku, a
ak majú dvaja ľudia medzi sebou sex tak to už žiadne priateľstvo/"friends" nie je ... bud je to sex s láskou - vzťah... alebo sex bez lásky - milenci ...a čo hovorím na vzťah milenec-milenka?... nešla by som do toho skôr či neskôr sa jeden tak či tak väčšinou zamiluje a končí to trápením.. a tak či tak sex bez lásky je o ničom
dobre prepáčte že som to založila ešte raz ...Hej ja tiež nikoho nemám, najlepší kamaráti spolu tiež niesme, ale riadne ma priťahuje a keď nám to klape, tak...Why not?
cisty nevinny sex medzi medzi kamaratmi neexistuje....aspon z jednej strany ide o nieco viac...samozrejme mam na mysli naozajstnych kamaratov! nie znamych alebo spoluziakov....ak mam sex (cize ma dotycna pritahuje) s niekym koho mam rad, tak tam rozmyslam nad vztahom...a sex s takmer neznamymi ludmi len preto, ze ma pritahuje, ma nelaka, ale nikdy nehovor nikdy......
strašne tenké hranice tam sú. mať milenca, čiže niekoho, s kým sa človek stretáva len čisto kvôli sexu a proste nijaké iné porozumenie ani vzťahy medzi tým nie sú, to som videla asi len vo filmoch, a proste mať niekoho kamarátsky rád, ale spávať spolu, proste neviem neviem, to je myslím si že len krátkodobé riešenie, lebo skôr neskôr sa jeden zamiluje, či už do toho druhého, alebo do niekoho úplne iného, a ten benefitný vzťah neskôr nejaké tie následky určite zanechá.
ak je človek dlhodobo bez vzťahu a ani ho nechce z hocijakých príčin, ale nechce zanedbávať svoje potreby a keď sa nájde niekto opačného pohlavia s rovnakým názorom, tak myslím že to môže fungovať bez problémov, len byť treba obozretný aby tam nevstúpili ani z jednej strany city lebo potom by to mohlo veľmi bolieť. ale zas poznám aj také, že z "friends with benefits" sa stal plnohodnotný pár
Môže sa z nich stať buďto plnohodnotný pár, nepriatelia alebo niečo viac pár. Proste dvaja ľudia ktorí si budú rozumieť v dobrom aj v zlom a budú o sebe vedieť aj tie najtajnešie veci nad rámec obyčajného páru.
ja tak fungujem ked nemam ziadny vazny vztah...tak vzdy dobre padnu "dobre kamaratky" ... nevidim v tom nic zle ak obaja maju v hlave jasno a nedavaju si ziadne nadeje na nieco viac, sice suhlasim musi tam byt urcita chemia a pritazlivost z oboch stran, cize je to tak na hrane kamarat / partnerka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ta tema tu bola prinajmensom 2573x
nech si robia co chcu
ale samozrejme dá sa to.