mňa by veľmi zaujímalo či je možné, aby zástupca v našom prípade riaditeľky chodil dvakrát za mesiac dávať fúkať študentom do tried normálne na vyučovanie.
aj mňa by to bavilo
nikdy sa mi nestalo na žiadnej škole, že by dali fúkať alebo dávať drogové testy... ale pokiaľ viem, tak aj ty máš práva na to, aby si sa vedel brániť, a nemohli ti dať fúkať
lebo pred dvomi mesiacmi kamoš nafúkal hm...radšej nepoviem koľko a hneď ho poslali na psychiatriu.
chudák tak plakal, že on tam nechce, ale napriek jeho protestom ho hospitalizovali @gagrr ,
ku nám policajti zavítajú len v prípade keď vedľa z univerzitného dvora zmizne auto
Ak mate v internom akte riadenia školy ( školskom poriadku) napísané, že študent nesmie byť pod vplivom alkoholu v škole, tak áno môže. Ale aj napriek tomu môžeš výkon dychovej skúšky odmietnuť a nemôže ta nijako donútiť.
BTW: Vedeli ste, že bezprostredne po napití sa ochutenej minerálky nafúkate 0,15 až 0,23 mg etanolu.
samozrejme, že to tam máme a ešte aj také blbosti, že: po 20:00 hod je prísny zákaz vzájomne sa navštevovať na izbách
jasné, že to všetci dodržiavame ako otčenáš
neviem na gymku sa to este nestalo ...ak davaju fúkať na odborných školách to sa im ani nečudujem lebo niekedy cestou zo školy stretávam opitých študentov na stanici (btw o 1 hodine popoludní !!! )
Bodaj by aj ku nám chodili, a hlavne ten pes na tabak. Ale podľa mňa je to normálne veď v zákone a aj v šk. poriadku je že nemáš byť pod vplyvom a oni majú právo overiť si to.
teba baví rýpať, že?
len pre tvoju informáciu, ja nepijem alkohol
a nemá ťa prečo poraziť, ja len reagujem rovnakým tónom akým si ty začal túto konverzáciu.
a štve ma, že kamoš je už druhý mesiac na psychiiatrii kôli ich fúkaniu
uzákonil by som to a kto poruší tento zákon, šup do polepšovne......
ináč nikdy nebude poriadok na školách....
až budu soplence vyštudované, nech šňupu po kilách ten bordel a pijú hektolitre chľastu, potom to bude ich problém, teraz akurátne robia nervy rodičom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
U nás som sa s tym ale nestretla ze by chodili niekomu dávať fúkať
nikdy sa mi nestalo na žiadnej škole, že by dali fúkať alebo dávať drogové testy... ale pokiaľ viem, tak aj ty máš práva na to, aby si sa vedel brániť, a nemohli ti dať fúkať
lebo pred dvomi mesiacmi kamoš nafúkal hm...radšej nepoviem koľko a hneď ho poslali na psychiatriu.
chudák tak plakal, že on tam nechce, ale napriek jeho protestom ho hospitalizovali
@gagrr ,
ku nám policajti zavítajú len v prípade keď vedľa z univerzitného dvora zmizne auto
bože môj schovaj si ho lebo sa zaľúbim do toho nicku :-S odkiaľ si vyhrabal svoj nick?
keby som používal moje meno, tak má 15 znakov
BTW: Vedeli ste, že bezprostredne po napití sa ochutenej minerálky nafúkate 0,15 až 0,23 mg etanolu.
samozrejme, že to tam máme a ešte aj také blbosti, že: po 20:00 hod je prísny zákaz vzájomne sa navštevovať na izbách
jasné, že to všetci dodržiavame ako otčenáš
ty si umelec? naozaj?
a čoho si umelcom?
predstav si, že to viem aj ja
@committedsuicide123 ,
viem chodila som na dunajskú v BA
asi sa báli čo všetko by odhalili
taký múdry a nezaplo ti, že som bola jednoducho zvedavá či pán zástupca náhodou nekonal protiprávne?
teba baví rýpať, že?
len pre tvoju informáciu, ja nepijem alkohol
a nemá ťa prečo poraziť, ja len reagujem rovnakým tónom akým si ty začal túto konverzáciu.
a štve ma, že kamoš je už druhý mesiac na psychiiatrii kôli ich fúkaniu
ooo a :ehm:ž tak ma milovať nemusíš, zaobídem sa aj bez toľkej lásky
ja s tebou nesúťažím ani nič, vlastne už ani energiu nemám lebo ...to je vlastne jedno
ale moja nechuť nemá s tebou nič spoločné
na to sú tu iné persóny
takže kašli na to
u nás chodili iba raz za čas policajti s vlčiakmi, ktorí nám čuchali tašky, mali vytipované triedy vrátane našej.
jeej...ty máš krásny nick
prečo že to nie je normálne?
keď majú na to zo zákona právo
ináč nikdy nebude poriadok na školách....
až budu soplence vyštudované, nech šňupu po kilách ten bordel a pijú hektolitre chľastu, potom to bude ich problém, teraz akurátne robia nervy rodičom
@zajkousko
filipko môj, ešte šťastie, že nemáš tú moc a že nikdy nebudeš mať deti
prepáč, ale musela som to napísať
všetci tí narkomani a alkoholické trosky by mi teraz ďakovali, že som bol prísny a zachoval v ních ľudského ducha....