Čaute, chcem sa spýtať ako by som mohol zrýchlit rast fúzov celú tvár už mám drápavú strašne pomalý čiernajú mam iba trochu bokom brady pod nosom a pod spodnou pernou ale inak by som mal mať celú tvár zarastenú holím sa už cca 1,5 roka mohol by som použiť
Len aby si o par rokov nenariekal, ze si cely chlpaty a fuzy si musis holit dva krat do dna ....treba trpezlivost, cas, vsetko pride, si este mlady, uzivaj si skolu, potes svoju rodinu a nad zbytocnostami budes mat este vela casu rozmyslat ale preboha kusok toho racia zapoj
ja som do 18 vobec napriklad nezarastal, mozno pod nosom par bajuzov a potom sa to nejako rozbehlo a teraz ak sa neoholim raz tyzdenne, tak vyzeram ako islamsky bojovnik
Zachvilku mám 18 a rád by som už aj vypadal na to Prosím vás nejaké rady mám skúsiť ten zinok jesť alebo skúsiť tu mastičku na rast vlasov prípadne niečo pod. Že mi to bude otravne o to sa nebojím kúpim strojček alebo žiletku čo mám momenálne ja z toho velkú vedu nerobím len vás prosím o volaké rady
nenáhli to nechaj tomu prirodzenú cestu to že si dáš mastičku alebo ten zinok nezaručí, že budeš mať plnofúz... kľudne sa môže stať že nebudeš všade zarastať rovnako
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
zastrihnúť keď treba a aj očesať časom
ono to podporuje ich tvorbu, no :-S
ja som do 18 vobec napriklad nezarastal, mozno pod nosom par bajuzov a potom sa to nejako rozbehlo a teraz ak sa neoholim raz tyzdenne, tak vyzeram ako islamsky bojovnik