Zdravím, chcel by som od vás, či by ste mi neporadili, resp. navrhli tému na projekt alebo len takú zaujímavosť z fyziky v oblasti učiva jedno z týchto dvoch :
ta tekutina praveze nemeni skupenstvo (nie je to ani chemicky cista latka) ale jej vlastnosti sa odlisuju(napetie je funkciou deformacnej rychlosti) od newtonovskych(voda, alkoholy)
ak by som ti radil tak moc nezachadzaj do vedy, ale len skus strucne popisat co tam patri, aky je tam rozdiel oproti klasickym newtonovskym, a ake problemi/vyhody z toho vyplivaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
mozes doniest aj ukazku, staci zmiesat kukuricny skrob a vodu, ja som sa stym hral aj niekolko hodin
@3 To je taktiež k tej zmene skupenstva že? (nie k tej druhej oblasti)
ta tekutina praveze nemeni skupenstvo (nie je to ani chemicky cista latka) ale jej vlastnosti sa odlisuju(napetie je funkciou deformacnej rychlosti) od newtonovskych(voda, alkoholy)
ak by som ti radil tak moc nezachadzaj do vedy, ale len skus strucne popisat co tam patri, aky je tam rozdiel oproti klasickym newtonovskym, a ake problemi/vyhody z toho vyplivaju