Ahojte.Chcem sa spýtať,či sa niekto nestretol s tým,že mu v mobile v galérii "zmizli" fotky.Nechce ich zobraziť.Načítava to sakra dlho a aj tak nič.Dokonca mi tie fotky nechce ukázať ani na instagrame,ani na facebook messenger..
Mám LG spirit 4g lte...
Sn
Neviem, ale mne sa raz začas stane, že mi zmizne 90 % fotiek z mobilu a keď ich obnovím cez Recuvu tak ich obnoví ako chybné neotvoriteľné súbory. Ale mám pocit, že to je skôr v pamäťovej karte ako v mobile. Každopádne s tým zatiaľ neplánujem nič robiť, keďže všetko dôležité, čo odfotím ide okamžite na dropbox a zvyšok mi nechýba.
@77hanes77 ja lore asi na 7 alebo 8. astro som mal len raz. to som hned dal prec. aj ked to vyzera ze sa troska uz polepsili podla screenshotov. es mi nesadol vobec. lore dokaze snad vsetko a je aj najlepsie hodnoteny
Čo sa týka tej RAMky, ide o to, že pokiaľ nejaká aplikácia potrebuje viac prostriedkov, tak jej systém uvoľní z RAMky požadované miesto a tým pádom killne ostatné procesy bežiace na pozadí
@77hanes77 ale tobrobi len nejaky mesiac-dva. Predtym som nemal problem.
A vsetky subory mam na karte, aj povacsine app, takze internej pamate mam dost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ak si ich mala (máš) v mobile, stiahni si nejaký prehliadač súborov ..
Odporúčam ES File manager : » play.google.com/store/apps/deta...
alebo Astro : » play.google.com/store/apps/deta...
Fotografie by sa mali nachádzať vo priečinku :
zariadenie (telefón/pamäťová karta) / DCIM / Camera
Užívateľské prostredie je jednoduché, ľahko sa ovláda, zvládne to i BFU užívateľ.
A ktoru verziu mas?
@tomias aktuálnu ... Predpokľadám, že máš max. 1GB RAM
Ramku neviem , kuknem netrapi ma to
Čo sa týka tej RAMky, ide o to, že pokiaľ nejaká aplikácia potrebuje viac prostriedkov, tak jej systém uvoľní z RAMky požadované miesto a tým pádom killne ostatné procesy bežiace na pozadí
Už 1 GB RAM je pri niektorých náročnejších nadstavbách výrobcov o oko ...
A vsetky subory mam na karte, aj povacsine app, takze internej pamate mam dost.