tak ak mas rada fantasy na stredoveky sposob (seriozne neviem do akeho obdobia by som analogicky k skutocnym obdobiam priradila GoT naturalistickymi scenami, odtinanim hlav atd. + ak ti nevadi vela sexualnych scien a nevadia ti intrigy tak by ta to bavilo ... aj ked zo sexu a brutality uz celkom polavili podla mna.. teraz sa to imho dost toci okolo zbytocnych dialogov
no mna to bavi a to som tiez zacala pozerat len asi 3 mesiace dozadu
To záleži už od každého človeka čo ho baví a čo nie Ale niečo asi natom bude, keď ma ten serial takú popularitu. U mňa je to TOP serial a to som ich už videl dosť. Tolko udalosti a veci čo sa tam deje som ešte v ničom nevidel, tie intrigy, sproste slová, tie chvíle keď viete presne ako to dopadne, ale na miesto toho sa stane niečo uplne iné, to ako serial dokáže vtiahnuť diváka do deja....ale čo si tu budeme hovoriť...je to proste BOŽÍ.
@zdasati ale teraz mi to pride proste ze tam je uplne malo akcnych scien a prave pridali na tych dialogoch nezmyselnych ako posledne (a dufam ze sa to nebude brat ako spoiler) ked sa tyrion s jaimem bavili o tom zabijani chrobakov asi 5 minutova scena uplne o hovne
tak okej zabija sa tam stale ale ovela ovela menej + z toho robia komediu mam niekedy taky pocit
@bangbangboom no tak ta scena bola divna ale asi chceli dat nieco kludne predtym jak sa stalo hento a dockaj teraz na dalsiu cast, to by mal byt zas nejaky masaker jak kazda 9 cast
ale zasa veeeľmi lahko sa to kuká, je to pútavé, hlavne z počiatku vsadia do niektorých postáv a dajú tam jednu dve sceny za jednu epizodu, čiže ty to najprv kukaš len preto lebo chceš vedieť ako ďalej to pôjde s tou postavou a jej príbehom ...
@bangbangboom nie to na všetkých Lebo kvoli tomu som vedel čo sa stane na rudej svadbe aj vo včerajšej epizode...ale vlastne to aj kvoli sebe, lebo som moc zvedavý a na FB rozklikávam komentáre tam kde nemám
Ako máme vedieť, či by ťa to bavilo, keď ťa vôbec nepoznáme?
Je to hlavne iné ako ostatné seriály plné happy endov, zdá sa mi to reálnejšie a dosť naturalistické. Ak máš rada spojenie histórie, fantasy, brutality a incestu, tak sa ti to bude páčiť.
po tom ako vidim ze sa vlecie vyroba toho serialu mam chut precittat si aj knihu nech viem o co pojde ale na to som lenivy, je tam hafo veci, boje,intrigy,tajomstva, legendy, sex
a dobry vyber postav... skvely seros ak by ta zaujal tento serial skus aj Merlin tiez skvely a ten je uz komplet 4 alebo 5 serii to ma
mne sa na tom seriali paci predovsetkym znacna autentickost v porovnanim s inou filmovou tvorbou - neskryvana brutalita, spletite intrigy, zhyralost....u vacsiny postav sa neda povedat, ci je vyslovene dobra alebo zla - maju dobre ale aj opovrhnutiahodne vlastnosti. vdaka tomu sa lahko moze stat, ze postava, ktorou si spociatku pohrdala sa stala nakoniec tvojou oblubenou.
Asi pred dvoma rokmi som sa o ňom dopočula a pozrela som si prvú scénu prvej časti, potom som skončila. Nejako som sa dostala ku knihám a odvtedy ma baví aj seriál.
je to super, aj ked som z toho videl len par minut, ale aj tie boli epicke nekukam to len preto, ze nemam rad serialovy format vo vseobecnosti a cital som knihy ked som mal 15, cize aj tak by ma tam uz nic nepreqapilo
Seriál pri ktorom pozreť si jednu časť a skončiť neexistuje
Si pamätám keď som to zapol na prvej časti tak som skončil na druhý deň ráno pomaly na druhej sérií
Všetkým sa to páčiť nebude, ale výhodou je, že nemusíš mať vôbec rád fantasy a bude ťa to baviť. Mňa fantasy baví a to je len plus :-S Len jedna dobrá rada, radšej si nevytváraj žiadny "vzťah" ku žiadnej z postáv/rodov, nevypláca sa to
je to dost dobry serial... dejovo dobre spracovany..ale to ze to bavi mna, druheho, tretieho, stvrteho..neznamena, ze to bude bavit aj teba radsej si to pozri a nevypituj sa tu veci s cim ti nepomozeme, lebo mozes byt odlisna a na to musis prist len tak ,ze si ho vyskusas pozriet otazka typu, ze ci by ta to bavilo? nepoznam ta..nemam to odkial vediet..pozri si to radsej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
no mna to bavi a to som tiez zacala pozerat len asi 3 mesiace dozadu
tak okej zabija sa tam stale ale ovela ovela menej + z toho robia komediu mam niekedy taky pocit
4 série?
ako dobre, taký HIMYM som začala pozerať až keď skončil a nejak mi tých 9 sérii ubehlo rýchlo ale tak hm...
ale zasa veeeľmi lahko sa to kuká, je to pútavé, hlavne z počiatku vsadia do niektorých postáv a dajú tam jednu dve sceny za jednu epizodu, čiže ty to najprv kukaš len preto lebo chceš vedieť ako ďalej to pôjde s tou postavou a jej príbehom ...
@zdasati no tak rozhodne prekvapeny budes
Je to hlavne iné ako ostatné seriály plné happy endov, zdá sa mi to reálnejšie a dosť naturalistické. Ak máš rada spojenie histórie, fantasy, brutality a incestu, tak sa ti to bude páčiť.
ale je to najlepší seriál aký kedy bol vysielaný v tv
vrelo odporúčam
a dobry vyber postav... skvely seros ak by ta zaujal tento serial skus aj Merlin tiez skvely a ten je uz komplet 4 alebo 5 serii to ma
a potom som prestala pozerať a nejako neviem znovu začať
ale chcem si rpečítať knihy
Seriál pri ktorom pozreť si jednu časť a skončiť neexistuje
Si pamätám keď som to zapol na prvej časti tak som skončil na druhý deň ráno pomaly na druhej sérií
Všetkým sa to páčiť nebude, ale výhodou je, že nemusíš mať vôbec rád fantasy a bude ťa to baviť. Mňa fantasy baví a to je len plus :-S Len jedna dobrá rada, radšej si nevytváraj žiadny "vzťah" ku žiadnej z postáv/rodov, nevypláca sa to
@40 - dobre povedané.