Otazka skor na baby...ake mate skusenosti s farbou garnier color naturals creme? kupila som si svetlu blond a mam spinavoblond prirodzene no dnes som citala fora a same zle ohlasy...ze to chyti na modro na sivo a tak...je to pravda?
a prave pre toto, sa nikdy neodhodla dam si blond farbu uz len co sa zosvetlovacov tyka, mam katastrofalne skusenosti ...
skor by som sa ale bala, ze to chyti tak do zlta ... mojej matke sa to stalo teda aspon ja som za nazor, ze zlte odlesky su zle
myslím, že takmer každá blond farba s peroxidom ktorú si dáš na veľmi svetlé vlasy chytá na modro. Ale teba by sa to týkať nemalo keď máš špinavý blond.
@Feklus vsetky platinove blond farby maju odtien do sivej modrej alebo fialovej.
Ked som sa odfarbovala sama vzdy mi vysiel totalny gulas na hlave, raz som dokonca od kadernicky odisla so sivofialovou hlavou..... tak som davala mesacne 50e za dobru kadernicku ktora mi vedela namiesat krasnu blond s nadychom perletovej ruzovej...takze ked chces peknu blond bez zltych a inych odtienov zainvestuj do odbornicky
Ja len chcem dodat ze som vyskusala a dopadlo to celkom fajn sice to nemam cistu blond ako na obrazku ale zosvetlilo mi to s ziadna siva,modra zelena apod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
skor by som sa ale bala, ze to chyti tak do zlta ... mojej matke sa to stalo teda aspon ja som za nazor, ze zlte odlesky su zle
Ked som sa odfarbovala sama vzdy mi vysiel totalny gulas na hlave, raz som dokonca od kadernicky odisla so sivofialovou hlavou..... tak som davala mesacne 50e za dobru kadernicku ktora mi vedela namiesat krasnu blond s nadychom perletovej ruzovej...takze ked chces peknu blond bez zltych a inych odtienov zainvestuj do odbornicky