Zdravim. Moj problem je,ze moj priatel je zavisly... Ked som ho pomaly spoznavala,zistila som,ze obcas si siel zahrat,myslela som,ze v pohode,ale postupom casu mi to v hlave vrtalo,ale chcela som mu verit. Mali sme mnoho inych problemov,nemyslela som si,z
no gembler to je este horsie ako narkoman casto.... s tym sa skoro neda ani poradit, jedine ze ked uz prestal hrat tak skusit to s nim este nech sa uvidi co a ako.
Ale ked znova nahodou zacne tak okamzite to ukoncit, taky clovek stiahne zo sebou kazdeho a neviem ci ste spolu az tak dlho a tak vlemi sa mate radi ze si toto vsetko ochotna podstupit ked si taka mlada este.
No najlepsie pre teba aj pre neho bude ked ho proste nechas tak. Ludia sa menia vtedy ked dosiahnu na dno, on zisti o co prisiel, mozno si uvedomi co je v zivote prvorade a tebe bude bez neho tiez lepsie.
Kks, fakt by som vobec ale VOBEC nikdy nechcela mat NIC spolocne s nikym, kto je na comkolvek zavisly, ci su to automaty, drogy, chlast, whatever. Fujky fujky.
Daj mu ultimatum. Ak ma automaty radsej ako teba, radsej si najdi ineho chlapa a netrap sa s nim zbytocne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
podla mna to nechaj tak a nicoho sa neboj, ono to vsetko dobre dopadne, urcite raz vyhra vsetky peniaze naspat
Od gemblerov radšej mať pokoj...
Ale ked znova nahodou zacne tak okamzite to ukoncit, taky clovek stiahne zo sebou kazdeho a neviem ci ste spolu az tak dlho a tak vlemi sa mate radi ze si toto vsetko ochotna podstupit ked si taka mlada este.
Daj mu ultimatum. Ak ma automaty radsej ako teba, radsej si najdi ineho chlapa a netrap sa s nim zbytocne.